Afbeelding

Gerrits Tuinmeubelen: Waar prijs, kwaliteit en stijl samenkomen

Zakelijk

VROOMSHOOP / EMMEN - Wat begon als een bescheiden bedrijf, opgericht door vader Theo Gerrits, is uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf, nu gerund door vader en zoons. Samen met hun vakkundige medewerkers zorgen zij voor een unieke collectie die direct uit voorraad leverbaar is, tegen de laagste prijsgarantie. Dit maakt dat Gerrits Tuinmeubelen dé bestemming is voor iedereen die zijn buitenruimte wil omtoveren tot een oase van comfort en stijl.

De geschiedenis van Gerrits
In april van het jaar 1991 begon Theo Gerrits met de verkoop van restpartijen. Dit deed hij vanuit zijn huis, aan de G. Nijlandstraat in Daarlerveen. Wat begon met een paar uur in de week, werd al gauw uitgebreid naar een parttime business. Inmiddels is hij verhuisd naar een showroom in Vroomshoop met ruim 2500m2 aan tuinmeubelen. Deze locatie werd al snel te klein en in februari 2019 werd de stap gezet om een showroom in Emmen te openen. Met een winkeloppervlakte van 4000m2 werd dit de tweede locatie van Gerrits Tuinmeubelen.

Wat Gerrits Tuinmeubelen onderscheidt van de rest, is hun toewijding aan het combineren van prijs, kwaliteit en stijl. Vaak wordt gedacht dat deze drie elementen niet hand in hand kunnen gaan, maar bij Gerrits bewijzen ze het tegendeel. “Bij Gerrits Tuinmeubelen geloven we dat iedereen recht heeft op kwaliteit en stijl in zijn tuin, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen,” zegt Robert Gerrits, één van de zoons van oprichter Theo Gerrits.

Een landelijke bekendheid
Wat begon als een bescheiden onderneming van een vader en zijn zoons, is uitgegroeid tot een bedrijf dat tuinmeubelen van topkwaliteit levert aan klanten door heel het land. “Gerrits Tuinmeubelen is niet zomaar een winkel; je merkt dat het echt een begrip is geworden,” zegt Jeroen Gerrits, de jongste van de broers. “Heel Nederland weet Gerrits Tuinmeubelen te vinden, en dat is iets waar we enorm trots op zijn.”

Een belofte van service
Eén van de vele redenen waarom klanten terugkeren naar Gerrits Tuinmeubelen is hun unieke belofte van service. Met een uitgebreide collectie die direct uit voorraad leverbaar is, kunnen klanten binnen vijf dagen van hun aankoop genieten.

“Bij Gerrits Tuinmeubelen draait alles om de klant. We willen niet alleen tuinmeubels verkopen, maar herinneringen mogelijk maken. Daarom streven we naar de snelst mogelijke levering, zodat onze klanten snel kunnen genieten van hun nieuwe tuinmeubelen.” – Theo Gerrits.

Of je nu op zoek bent naar een gezellige loungeset of een elegante eettafel voor buiten, één ding is zeker: bij Gerrits vind je precies wat je zoekt. Kom gezellig langs in één van de showrooms in Emmen of Vroomshoop en doe tuininspiratie op onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.