Afbeelding

Bomvol uitgaansprogramma met voor elk wat wils bij Kothman

Uitgaan en cultuur

OLDENZAAL – Hou je van uitgaan, dansen, livemuziek, entertainment en themafeesten? Dan bent u dit jaar bij Kothman in Oldenzaal aan het juiste adres! Iedere maand organiseert Kothman een mix aan events voor jong en oud. Zo is er Kothman Live met livebands, is er Club Kothman waar men kan uitgaan en waar de beste dj’s optreden, en kan men terug in de tijd bij Kothman Back in Time. Bekijk alvast de agenda op kothman.nl en koop je kaarten nu online!

Uniek optreden The Beatles Revival

Bij Kothman wordt het 7 juni een avond vol Beatlemania! De heren van The Beatles Revival zijn meesterlijk in het nabootsen van de legendarische sound van Paul, John, George en Ringo. Als je een liefhebber bent van de muziek van The Beatles en wilt genieten van een onvergetelijke avond vol hits zoals “Hey Jude,” “Let It Be,” “Twist and Shout,” “Yesterday,” “Come Together,” “A Hard Day’s Night,” en nog veel meer, nodigt Kothman je van harte uit! Het is overigens uniek dat de Tsjechische formatie The Beatles Revival op 7 juni gaat optreden bij Kothman in Oldenzaal. Een week eerder staat de band namelijk nog in het vermaarde Rotterdamse Ahoy, en daarna dus ‘gewoon’ bij Kothman. Een optreden dat u dus niet mag missen.

Queen Elizabeth

De band wordt in de hele wereld dan ook geroemd als één van de beste Beatles tribute bands. De band trad ook al op in het MECC in Maastricht en de Brabanthallen in Den Bosch. Deze Beatles tribute band uit Praag stond de afgelopen jaren op honderden podia door heel Europa, tot en met de Cavern Club in Liverpool. Maar het meest in het oog springt toch wel hun optreden tijdens het verjaardagsfeest van Queen Elizabeth. 

Over Kothman

Uitgaan bij Kothman is een begrip in Oldenzaal. Na meer dan vier jaar leegstand kan er weer gefeest worden in het pand dat door de jaren heen bestierd werd door drie generaties Kothman. Herman Kemna en horecaondernemers Bas de Leeuw en Frans Bult hebben het stokje overgenomen. Na een volledige verbouwing en restyling, opende dit zalencentrum op 1 november 2023 opnieuw haar deuren. De ideale plek voor een onvergetelijke feestavond.

Alles voor een mooi feest!

Met meer dan 30 jaar horecaervaring, barsten wij van de ideeën om jouw feest uniek en onvergetelijk te maken. Een grote bruiloft, intiem verjaardagsfeest of zakelijke presentatie? Alles is mogelijk. We bespreken jouw wensen tot in detail, zodat jij optimaal kunt genieten. Zaalhuur is mogelijk voor groepen van 50 tot 1000 personen. Kies uit één of meerdere van onze sfeervolle zalen en beleef de dag van je leven. Jouw feest is onze zorg!

Contact

Wie meer wil weten over het uitgaansprogramma voor de komende maanden of wie informatie wil over The Beatles Revival kan kijken op: kothman.nl of bellen met 0541 – 512 923. Ook voor meer informatie over Kothman kunt u hier terecht. Of kijk op Facebook en/of Instagram.