Afbeelding

Ongeslagen basketbalteam kampioenen wint met 62 - 21!

Sport en vrije tijd

BORNE- Basketbal Team U12-1 van de Kikkers uit Borne vierde op 6 April feest in Sporthal ’t Wooldrik na hun kampioenswedstrijd tegen Amical uit Enschede. 

Met een enthousiast publiek achter zich werden de jongens en meisjes van het U12-1 (10-12 jaar) teamkampioen na een spannende match tegen Amical. Het team bestaande uit Annemijn, Bodhi, Emmelie, Finn K., Finn M., Kate, Siemen en Silvijn bleven tot nu toe ongeslagen onder leiding van Trainers Petran en Wouter.
Dankzij tweemaal per week hard trainen zijn ze zowel technisch als qua teamwork sterk verbeterd, aldus een van de trotse trainers. Speler Bodhi beaamt dit “We zijn echt beter geworden in het afgelopen jaar”.
Na de kampioenswedstrijd heerst er in de kantine een vrolijke sfeer op zaterdag, waarin Finn M., onder het genot van een glas kinderchampagne met zijn teamgenoten zegt “ik voel me een echte winnaar”.
Het bestuur heeft alle kinderen gefeliciteerd met hun overwinning!

Wil jouw kind ook proberen hoe het is om te basketballen? Stuur dan een mailtje naar secretaris@dekikkers.nl. of kijk op de website www.dekikkers.nl