Afbeelding

High tea voor de hulptroepen van Grethe

Algemeen

BORNE - Afgelopen zondag werd de wens van Grethe Nijhuis vervuld dankzij de inzet van Stadsprins Edwin en Adjudant Dennis van carnavalsvereniging De Toet’nbloazers. Grethe, een actief en zeer gewaardeerd lid van de vereniging, had afgelopen jaar een wens ingediend bij de wensboom in Borne: haar toegewijde hulptroepen in het zonnetje zetten met een verdiende high tea. 

Middag met een gouden randje
“Mijn hulptroepen staan altijd voor me klaar,” verklaarde Grethe. Ze hebben mij enorm geholpen en gesteund na het ongeluk van mijn zoon Lars en ook nu weer in mijn strijd tegen uitgezaaide longkanker. Stadsprins Edwin is blij dat hij samen met z’n adjudant en vriend de wens van Grethe kan vervullen: “Met name omdat Grethe ook altijd zo betrokken is bij onze vereniging en zo actief is. Dit verdienen haar hulptroepen maar Grethe zelf ook.” De hulptroepen, bestaande uit vrienden en familie van Grethe, genoten van de smakelijke high tea, persoonlijk bereid door Stadsprins Edwin, Adjudant Dennis en hun partners. “Hun proclamatiepunt hebben ze meer dan verdiend,” zegt Grethe. “Ik ben heel erg dankbaar dat we dit samen mochten doen, het was een middag met een gouden randje.”

Wensboom Borne
De vervulling van Grethe’s wens is slechts één voorbeeld van de vele hartverwarmende acties die voortkomen uit de Wensboom Borne. Onder het motto Samen bereiken we meer dan alleen!’ hebben organisaties in Borne de handen ineengeslagen. Samen met Rabobank Centraal Twente, BBO, De Ster, Visit Borne en WISH3 worden hartverwarmende wensen vervuld uit de wensboom die in december Borne siert. 

Afbeelding
Afbeelding