Afbeelding
JEROEN

NK Kwalificatie Beachtoernooi

Sport en vrije tijd

BORNE - In het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 juni 2023 zal Handbalvereniging Borhave voor de 10e keer weer haar Borhave “Albert Mulder” NK Kwalificatie Beachtoernooi organiseren voor het seizoen Beachtour 2023.
Een NK Kwalificatietoernooi is een toernooi dat deel uitmaakt van de Beach Handball Tour waar punten kunnen worden vergaard om je te kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap Beach Handball eind juni in Venlo.
De beginselen van Beachhandbal zijn Fair-play, creativiteit en ‘Go with the flow’. Dit betekent dat de wedstrijden spectaculair zijn om te zien door de vele pirouettes en het snelle spel van links naar rechts met specialists, enz. Er is dan ook een eerste prijs, maar ook een Fair-playprijs per toernooi-categorie te verdienen.

Op zaterdagochtend spelen de D-jeugd en traint NL U17 en op zaterdagmiddag de C-jeugd en B-jeugd. Zondag de A-jeugd en Dames en Heren Senioren.Dit is een prachtig evenement om even met het gezin te gaan kijken, zeker gezien de hoge niveaus van deze jonge sportmensen van o.a. Borhave en diverse clubs uit heel het land.

We hopen op mooi weer, sportieve deelnemers en supergezellige dagen.
Dus kom kijken naar deze aantrekkelijke beachsport op het Beachveld achter de Blaashal bij BZSV De Blauwwitters aan de Twickelerblokweg 11c.

De toegang is gratis.

Afbeelding