Afbeelding

Folklore Festival bij Museumboerderij Wendezoele!

Natuur en milieu

REGIO - Op zondag 21 augustus vindt weer het Folklore Festival plaats bij Museumboerderij Wendezoele.

Tijdens dit festival, inmiddels wijd en zijd bekend, kunt u doorlopend genieten van een afwisselend programma. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Als vanouds is er heerlijk eten en drinken te verkrijgen. Daarnaast is er een kleine warenmarkt met ambachtelijke producten.

Museumboerderij Wendezoele is gevestigd aan de Twickelerlaan 14 te Ambt Delden en is deze zondag geopend vanaf 11.00 uur. Het Folklore Festival start om 12.00 uur en wordt afgesloten om 17.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid en het erf is rolstoelvriendelijk ingericht. 

Entree volwassenen € 4,-- en kinderen tot en met 12 jaar € 1,--. De allerkleinsten tot 4 jaar hebben gratis toegang. Kinderen hebben uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene. 

Kijk voor het volledige jaarprogramma op: www.wendezoele.nl. 

Over Museumboerderij Wendezoele

Museumboerderij Wendezoele is gevestigd op het prachtige Twickel-erf Erve Brinkcate en geeft bezoekers een beeld over de landbouw en veeteelt in Twente tussen 1900 en 1960. Er zijn naast de traditionele gebouwen op het erf met daarin wisselende exposities, een kleine veestapel, een kruiden- en groentetuin, gras- en akkerland. Hierop groeien gewassen die in de genoemde periode werden verbouwd. De exposities laten zien hoe het leven was op school, in de winkel en thuis op de boerderij.