Afbeelding

Melbuul’n Mannus en Maja maken intrede op koud en nat Lifestyle-event

Algemeen

BORNE - Op zondag was het centrum van Borne weer het toneel van de lente-editie van het Lifestyle event. Veel lente was er overigens niet bij. Want zoals bekend roert Maart zijn staart en kan de staart van een koe of paard alle kanten op waaien.

Prachtig aangekleed event

Het waaide en regende dus, maar ondanks dit noodweer was er door de organisatie vanuit de BBO veel energie gestoken in het normaal drukbezochte event. Een prachtige blauwe loper lag klaar voor de modellen en het geheel was zeer toepasselijk en feestelijk aangekleed met een veelvoud aan ballonnen.

Wegvliegende ballonnen

En hoewel de regendruppels de blauwe loper nat maakten en de ballonnen soms wegvlogen door de wind lieten de vele modellen zien best tegen een spettertje water en een zuchtje wind te kunnen. Met paraplu’s gewapend toonden zij de nieuwste modetrends van het voorjaar en de zomer. Bij de laatste ronde van de modeshow straalden zelfs plotsklaps enige zonnestralen over het Dorsetplein.

Josje ziet vooral de zon door de wolken

Medeorganisator Josje, lid van de BBO en eigenaar van winkel All over by Josje aan de Grotestraat bleef ondanks het slechte weer onverminderd positief over het event: “De zon komt af en toe tussen de wolken door en ik zie toch een hele hoop Bornenaren die even een kijkje zijn komen nemen bij het Lifestyle-event.”

Mascottes Melbuul’n Mannus en Maja

Het Lifestyle-event had dit jaar een primeur. Vanuit de BBO was er de wens ontstaan om een mascotte te hebben voor het winkelhart van Borne. In samenwerking met Josje werden de karakters Melbuul’n Mannus en Maja tot leven gebracht. In twee prachtige meelzakken kostuums met volgens Josje “ruim zes kilo rok” toonden de twee mascottes zich voor het eerst aan het winkelpubliek en deelden zij paaseitjes uit. “In de toekomst zullen de mascottes op alle speciale koopzondagen en ook de Melbuul’n te zien zijn. De eerstvolgende keer is tijdens Het Beste van Borne.” Aldus Josje.

De liefde vieren in Borne

En hoewel kou en regen de gemoedstoestand van vele bezoekers deed verslechteren waren er ook bezoekers die zoveel warmte, liefde en geluk uitstraalden dat zij een speciaal plekje in deze krant verdienen. Oud-Hotellier Willem Dierink van onder andere Hotel de Zwaan in Delden had Borne uitgekozen om te laten zien aan zijn nieuwe liefde, de Duitse Isolde Beck. “We hebben elkaar ontmoet tijdens een overwintering in Alanya in Turkije en daar is de liefdesvlam op de laatste dag van de vakantie aangewakkerd. We schipperen nu tussen Baden-Baden en Aadorp en ik wil Isolde graag meer van de Nederland laten zien. Ik heb haar al meegenomen naar Giethoorn en ook een kort tripje naar Borne kon natuurlijk niet ontbreken.” We wensen Willem en Isolde heel veel geluk in de liefde!

Tekst en foto’s: Koen Schukkink

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding