Afbeelding

Feestweek Kringloop Borne een succes

Algemeen

BORNE - Stichting Kringloopbedrijf Borne bestaat dit jaar 40 jaar en afgelopen week was de eerste week waarin dit feestelijk werd gevierd. 

Verrassingen voor bezoekers

Omdat de kringlooporganisatie er is voor en door Bornenaren (en voor belangstellenden daarbuiten), werd deze eerste feestweek vooral geconcentreerd op het winkelend bezoek. Als een soort dank voor al die jaren trouw bezoek, zowel voor het kopen van de artikelen als voor het brengen en gunnen van goederen die een tweede kans verdienen. Want mede daardoor bewijst elke kringlooporganisatie en die in Borne in het bijzonder hun bestaansrecht.

Het hele jaar feest

‘In deze eerste feestweek hebben we ons vooral op onze bezoekers gericht’ volgens bedrijfsleider Marco Pierik. Die vervolgt met de belofte; ‘Dit zullen we ook de volgende feestweken blijven doen, maar dan zal er ook meer aandacht zijn voor onze eigen medewerkers en vrijwilligers. Later dit jaar ligt de focus wat meer op onze relaties en ketenpartners en zo maken we in vier feestweken zelf ook de ‘cirkel rond’.’ De volgende feestweken kunt u alvast in uw agenda noteren;

  • 3 t/m 8 juni;
  • 9 t/m 14 september;
  • 9 t/m 14 december.

Elin was de grote winnaar van de kleurplatenwedstrijd

De hele week ontvingen klanten een forse korting die door het 40-jarige bestaan zelfs kon oplopen tot 40%. Een extra reden voor veel personen om een bezoek aan de winkel aan de Ambachtstraat te brengen. Per dag werd er voor ruim € 525 aan korting gegeven. Naast de versieringen in de winkel waren er ook aardigheden voor de kinderen zoals een grabbelton en in de afgelopen weken zijn er veel kleurplaten ingeleverd die verspreid waren via enkele winkels in Borne. Elin van 8 jaar maakte volgens de jury de allermooiste kleurplaat. In totaal vielen 14 kinderen in de prijzen, die allemaal van tevoren gebeld zijn en kwamen opdagen. Zij mochten na elkaar een mooie prijs van de prijzentafel kiezen onder applaus van de meegekomen (groot)ouders. Met deze feestelijke afsluiting kan de kringlooporganisatie met trots terugkijken op een geslaagde eerste feestweek.