Afbeelding

Verrassingsochtend voor juf Patricia van Beekpark

Algemeen

BORNE - “Dank jullie wel. Ik ben zo enorm aan het genieten,” zegt juf Patricia van de basisschool Beekpark geëmotioneerd en dankbaar. De wens van 4-jarige Linde voor haar juf ging vorige week vrijdag in vervulling: “Ik hoop dat we lieve juf Patricia gaan verrassen en samen wat leuks kunnen gaan doen.”

Wensvervulling 

Deze wens uit de wensboom Borne kwam meer dan uit. Vorige week vrijdag werd de niets vermoedende juf Patricia uit de klas gehaald door onder andere haar man Marc. Samen namen ze onder luid applaus van ‘haar kinderen’ en een aantal ouders plaats in een mooie cabriolet van Hendrik-Jan Huls. Via een omweg door Borne kwamen ze aan bij speelparadijs Kids City in Borne waar de kinderen hen verwelkomden. Na een persoonlijke knuffel van alle kinderen vertelden Linde en haar moeder Ingrid Mulder aan geëmotioneerde Patricia waarom ze deze wens hebben ingediend. Ingrid: “Mijn dochter zit bij juf Patricia in de klas. Een hele lieve juf die al haar energie uit haar werk haalt en duidelijk veel passie heeft voor de kleuters. Haar man Marc is ook veel op school; alle kinderen kennen hem. Patricia en Marc kennen samen veel tegenslagen, maar blijven enorm betrokken en positief. Ze verdienen het om in het zonnetje te worden gezet.” Na deze mooie woorden werd een prachtige bos bloemen overhandigd die is aangeboden door Rick’s Bloemen in Borne en een hotelovernachting met ontbijt, welke Van der Valk in Deventer aanbood. KidsCity opende vervolgens voor iedereen de deuren om samen te spelen en te springen. De feestelijke ochtend werd afgesloten met een patatje voor iedereen. “Dit vergeet ik nooit weer”, zegt Patricia stralend met alle 22 lachende en geschminkte gezichtjes om haar heen. 

Wensboom Borne
Onder het motto Samen bereiken we meer dan alleen!’ hebben organisaties in Borne de handen ineengeslagen. Samen met Rabobank Centraal Twente, BBO, De Ster, Visit Borne en WISH3 worden hartverwarmende wensen vervuld uit de wensboom die in december Borne siert. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding