Afbeelding

Frans Wolters in Enter is een dynamisch autobedrijf

Zakelijk

ENTER – Autobedrijf Frans Wolters in Enter is al 44 jaar een dynamisch autobedrijf met een ruime ervaring op het gebied van onderhoud/reparatie en in- en verkoop van personenauto’s en bedrijfsauto’s. Ook voor verkoop en onderhoud van brommobielen bent u bij Autobedrijf Frans Wolters aan het juiste adres. Autobedrijf Frans Wolters aan de Fleuweweg 12a in Enter beschikt over een moderne werkplaats.

44 jaar

Autobedrijf Frans Wolters is opgericht op 1 oktober 1980. De start vond plaats in een schuur bij de ouderlijke woning van Frans Wolters in het buitengebied van Enter. Op dit moment beslaat het pand aan de Fleuweweg 12a in Enter een oppervlakte van ongeveer 1200 vierkante meter. 

Auto’s op voorraad

De voorraad jonge gebruikte occasions bestaat gemiddeld uit 50 à 55 auto’s. Mocht de door u gezochte auto niet bij Autobedrijf Frans Wolters aanwezig zijn, dan kunt altijd een vrijblijvende zoekopdracht bij hen plaatsen. “Wij hebben ook ruime ervaring met het importeren van jonge gebruikte auto’s met name uit Duitsland” zegt Frans Wolters.

Brommobielen (Rijden zonder auto rijbewijs)

Met een voorraad van ongeveer 30 brommobielen, zowel nieuw als gebruikt, is Autobedrijf Frans Wolters de grootste in Twente op het gebied van brommobielen. Nieuwe brommobielen worden uit voorraad geleverd. Ook beschikt het bedrijf over nieuwe elektrische brommobielen van Ligier welke ook uit voorraad kunnen worden geleverd. Nieuwe brommobielen worden geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar mobiliteitsgarantie. Bent u op zoek naar een brommobiel? nieuw of gebruikt. Waar u hem ook voor wilt gebruiken, de merken Ligier, Microcar en Ligier Professional voldoen aan uw wensen! Ontdek de chique, sportieve, slimme of praktische brommobielen van Ligier en Microcar. Sinds 1997 is Autobedrijf Frans Wolters de Ligier en Microcar dealer voor Twente en Salland.

Moderne werkplaats

Verder beschikt het autobedrijf over een goed uitgeruste werkplaats met geschoold personeel dat werkt met de modernste gereedschappen en test apparatuur. “Graag zijn wij u van dienst als het gaat om reparatie, onderhoud, APK, aircoservice en schadeherstel (ook voor uw leaseauto). Ook beschikken wij over de modernste computergestuurde diagnose- en testapparatuur zodat lange zoektijden naar storingen verleden tijd zijn. Ook beschikken wij over alle informatie om uw auto volgens fabrieksvoorschriften te kunnen onderhouden” zegt Frans Wolters.

Altijd welkom!

“Aandacht voor service en kwaliteit is binnen ons bedrijf vanzelfsprekend. Wij zijn RDW gecertificeerd, BOVAG lid en aangesloten bij de stichting Nationale Autopas (NAP). Wij nodigen u graag uit in ons bedrijf waar in alle rust en overzicht allerlei autozaken kunnen worden besproken. Autobedrijf Frans Wolters in Enter helpt u graag op weg. Kom rustig eens kijken bij ons in de showroom. “De koffie staat klaar” besluit Frans Wolters.

Contact

Autobedrijf Frans Wolters is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur. Buiten deze tijden op afspraak mogelijk! Kijk ook op: www.franswolters.nl of bel 0547-382801 voor meer informatie.