Afbeelding
P. Heinink

Select Sport Rijssen biedt professionele skiservice

Zakelijk

RIJSSEN - De wintersport begint bij veel liefhebbers al bij een bezoek aan Select Sport Skiservice aan de Spoelerstraat 23a in Rijssen. Niet alleen voor het aanschaffen of het huren van ski’s en skisportaccessoires, maar ook voor het onderhoud en reparatie van ski’s. “Onderhoud is belangrijk om comfortabel en veilig te blijven genieten van de wintersport”, benadrukt eigenaar Klaas van Losser.

Ski’s en snowboards dienen regelmatig onderhouden te worden. Van de ski’s moeten staalkanten scherp zijn, ze moeten een goede structuur houden en ski’s en snowboards moeten een waxlaagje houden. Bij Select Sport kan men terecht voor alle onderhoudshandelingen, of het nu gaat om glijvlakken, staalkanten die scherp moeten blijven of bindingen die moeten worden gecheckt.
Eigenaar Klaas van Losser, met al decennialange ervaring in het onderhouden van ski’s, heeft onlangs een nieuwe Montana skislijpmachine aangeschaft. “Slijpen met deze machine levert maximale grip, een optimaal draaivermogen, langere levensduur én veiliger skiën op”, vertelt Van Losser.

Aanschaf en huur
Ook voor de aanschaf van ski’s kunnen zowel de beginnende en de ervaren skiër bij Select Sport Rijssen terecht: ski’s op de juiste maat, passend bij de ervaringen van de skiër. Hier staat en ligt een ruime keuze aan nieuwe ski’s, skischoenen, helmen en handschoenen. Onder andere zijn hier topmerken als Stöckli, Elan, Head, Rossignol en Salomon verkrijgbaar.
Voor mensen die liever een skiuitrusting huren, heeft Select Sport Rijssen ook alles in huis. Voordeel is dat men op de wintersportlocatie zelf niet op zoek hoeft naar verhuurders of daarvoor in de rij moet staan.

Steeds meer wintersportliefhebbers weten de zaak te vinden. “Klanten komen uit de hele regio en verder”, weet Van Losser. Het bedrijf breidt zich gestaag uit. “We komen elk jaar weer ruimte tekort.”
Het is ook mogelijk om in de avonduren te komen passen en zich te laten adviseren. Daarvoor kan men een afspraak maken met Klaas van Losser, 06 51668449.

De skiservice aan de Spoelerstraat 23a in Rijssen is open van november tot eind maart.
Meer informatie op www.selectsport.nl