Afbeelding

Boonk Juwelier-Horloger tevreden op nieuwe locatie

Zakelijk

BORNE – Boonk Juwelier-Horloger is nu ruim anderhalf jaar gevestigd op de nieuwe locatie aan Grotestraat 188 in Borne. “En dat tot volle tevredenheid!” zegt eigenaar Marcel Boonk.

En Marcel gaat verder: “Het loopt mooi! We hebben het op deze nieuwe locatie veel drukker gekregen en daar zijn we vanzelfsprekend erg blij mee. We werken met een fijn team hard om mooie collecties aan te bieden en goede service te verlenen. Via deze weg wil ik dan ook alle klanten bedanken voor het vertrouwen in ons. Dat waarderen we ten volle.”

Mooi aanbod

Marcel is trots op zijn winkel en zijn team: “In 2023 bestonden we 25 jaar en wij vinden het nog altijd mooi dat wij klanten en andere belangstellenden mooie dingen kunnen laten zien.” Overigens hield de juwelier geen groot feest ter ere van het 25-jarige jubileum. “Ik investeer liever in de zaak en de mooie producten die we aanbieden” zegt Marcel Boonk.

Borne leuk houden

Ook investeert juwelier Boonk liever in de Bornse samenleving dan dat hij een jubileumfeest geeft. Hij zegt hierover: “We zijn als bedrijf actief in het Bornse evenementengebeuren en sponsoren het verenigingsleven in Borne. Investeren in de Bornse samenleving is wat ik het liefste doe. Het echt Twentse Noaberschap! Dit om met elkaar Borne leuk te houden. Zo doen we weer wat terug voor onze klanten. Daarnaast zijn we actief op het vlak van maatschappelijk betrokken ondernemen.”

Informatie

Iedereen die nieuwsgierig is naar het ruime, mooie aanbod van sieraden en horloges van Boonk Juwelier-Horloger kan kijken op de website: www.boonkjuwelier.nl of liever, eens binnenstappen in de winkel aan de Grotestraat 188 in Borne. “Wij wensen iedereen sfeervolle Kerstdagen toe en in alle opzichten een voorspoedig 2024.”