Afbeelding

Kerstdrukte bij Uw Vleeshouwer Aldwin Nijhuis

Zakelijk

BORNE – Bij Uw Vleeshouwer Aldwin Nijhuis aan De Bleek 4 in Borne draait alles om vlees. En vanzelfsprekend hebben Aldwin Nijhuis en zijn gezin het tijdens deze laatste dagen voor Kerst ontzettend druk. Want iedereen wil met Kerst een kwalitatief goed stukje vlees op het bord en daarvoor bent u bij Uw Vleeshouwer Aldwin Nijhuis aan het juiste adres!

Handgeknoopte rollades 

In de winkel van Aldwin Nijhuis gaat het vooral om runder-, varkens-, en kippenvlees. Het is tijdens de feestdagen dan ook hèt adres voor vlees- en gourmetschotels. Maar waar de meeste mensen tijdens deze dagen voor bij Aldwin Nijhuis in de winkel komen zijn de zelf uitgesneden en met de handgeknoopte rollades. Verkrijgbaar als runder-, vakens-, of half-om-half rollade. Die ook nog eens zijn gekruid naar de wens van de klant. Er zijn zelfs rollades in speciale smaken verkrijgbaar [vraag naar de mogelijkheden].

Traditionele

Aldwin Nijhuis zegt: “Mensen kiezen met Kerst toch vaak voor het traditionele. En op vleesgebied is bij ons bijna alles mogelijk, omdat we werken met hele varkens en koeien. En belangrijk om te weten is ook dat we niks weggooien.” Uw Vleeshouwer Aldwin Nijhuis en zijn team heten u dan ook van harte welkom in hun ambachtelijke slagerij, welke te vinden is in het hartje van Borne.

Leukste periode

“Dit is de leukste periode van het jaar! Eigenlijk zijn we de hele maand december al met de voorbereidingen op Kerst bezig. Sommige producten hebben nu eenmaal wat weken nodig, voordat ze verkocht kunnen worden. Maar ondanks de vroege voorbereidingen ontkomen we er niet aan dat het de laatste week voor Kerst een drukte van belang is, we werken nu eenmaal met veel verse producten die op het laatste moment klaargemaakt moeten worden. Dat levert stress op en is een hele uitdaging, maar tegelijkertijd is het ook een hele mooie periode!”

Hele gezin

Aldwin Nijhuis doet in de laatste week voor Kerst een beroep op zijn hele gezin, ook al zijn ze normaal niet allemaal werkzaam in het bedrijf. Toch weet iedereen, door de ervaringen van vorige jaren, precies wat er van hem of haar wordt verwacht. Aldwin Nijhuis zegt: “Gelukkig hebben we een groot gezin en het is erg leuk om zo allemaal met elkaar aan het werk te zijn. Iedereen staat z’n mannetje en dat is ook nodig, want door de krapte op de arbeidsmarkt is het heel lastig om aan goed vak-personeel te komen.”

Goed gevoel

“De laatste week voor Kerst zijn we wel 14 of 15 uur per dag aan het werk. Want je wilt het goed doen voor de klant. Als de reacties na Kerst positief zijn en we horen dat het goed is geweest, geeft ons dat ook een goed gevoel. Kerst is toch een familieaangelegenheid en daarom zetten we graag een stapje extra om dat te doen slagen” besluit Aldwin Nijhuis.

Afbeelding
Afbeelding