default
default

Ten Cate bereikt hoogste ‘topje’ bij bouw nieuwe pand in Borne

Zakelijk

BORNE - Op een feestelijke dag in de bouwgeschiedenis van ten Cate, werd op 28 september 2023 het hoogste punt bereikt van hun nieuwe pand aan de Morseltoven 12 in Borne. Om dit unieke moment te vieren, met een traditionele ‘pannenbier’ event, werd er geen vlag maar een ‘topje’ geheven, een treffende knipoog naar het ondermode-merk ten Cate. Werknemer, Erna Vrerink, die op dezelfde dag 40 jaar in dienst was bij ten Cate, onthulde het ‘topje’ op het dak van het nieuwe pand. Dit symbolische gebaar benadrukte de langdurige toewijding en betrokkenheid van het personeel bij het succes van ten Cate. Voorafgaand hield de directeur van ten Cate, Janneke van der Meij, een speech. In haar toespraak benadrukte ze niet alleen de betekenis van het nieuwe pand voor het bedrijf, maar ook het innovatieve karakter van het pand.

Na de officiële ceremonie kregen alle werknemers de kans om het nieuwe pand te verkennen. Op elke verdieping hingen moodboards die een voorproefje gaven van hoe hun toekomstige werkplek eruit zal zien. Deze creatieve aanpak diende als inspiratiebron voor de medewerkers en werkte enthousiasme op voor de mogelijkheden die het nieuwe pand zal bieden. Het nieuwe ten Cate pand belooft niet alleen een modern en functioneel kantoor te worden, maar ook een weerspiegeling van het merk. Met het bereiken van dit ‘topje’ markeert ten Cate een belangrijke mijlpaal in de bouw van hun nieuwe hoofdkantoor.

Een duurzaam gebouw, zonder overbodige ruimte en op een goed bereikbare locatie: drie grote wensen komen samen in het nieuwe pand van L. ten Cate. Het bedrijf, dat onder andere bekend is om zijn kwalitatieve ondergoed en badmode, verhuist naar verwachting in februari 2024 van Geesteren naar de Morseltoven op bedrijventerrein De Veldkamp in Borne.

Aan de Morseltoven is het bedrijf straks goed bereikbaar voor klanten en leveringen. “Momenteel moeten we vanaf de A1 nog 28 kilometer naar Geesteren rijden, maar straks zitten we op een plek dicht bij de A1 en de A35” liet het bedrijf eerder weten. Het pand wordt gemaakt met duurzame materialen en wordt voorzien van zonnepanelen en warmtepompen. Van de 6000 vierkante meter is circa 700 vierkante meter bestemd voor het kantoor, de kantine en de showroom voor klanten, de overige 5300 voor de bedrijfshal, die 12 meter hoog is.

default
default
default
default
default
default
default
default