Afbeelding

Marieke Wiegink van ‘Het 1:1 Dieet Noord-Oost Twente’ helpt Aleida Meurs de lucht in

Zakelijk

Zes jaar geleden startte Aleida haar kapsalon ‘Looks by Leida’ in Borne. In hetzelfde pand gaat ze aan de slag als consulente van het Cambridgedieet (Het 1:1 Dieet) om mensen te helpen op een leuke en verantwoorde manier om af te vallen. Cambridge zat een tijd in Borne en is nu dus weer terug met een nieuw gezicht. Ze wordt hierbij geholpen door Marieke Wiegink van het 1:1 Dieet Noord-Oost Twente met meerdere locaties in Oldenzaal en Tilligte.

“Zelf heb ik heel goede ervaringen met dit concept. Ik ben bij Marieke geweest om af te vallen. Afvallen is goed te doen maar het op gewicht blijven dat blijft een uitdaging. Je moet je leefpatroon aanpassen en daarbij ben ik de stok, zeg maar knuppel, achter de deur,” lacht Aleida. “Ik vind het heel leuk om te doen en ga graag met mensen om. De combinatie met de kapsalon is geweldig. In de avonden en op zaterdagmiddag begeleid ik mensen met Cambridge. Dan werk ik wel echt op afspraak, want ik wil niet dat de zaken door elkaar gaan lopen.”

Bij Cambridge, dat dus ook bekend staat als het 1:1 dieet, werkt Aleida volgens een ‘stappenplan’. “Bij de intake bepalen we samen in welke stap je het best kan beginnen en wat bij jou past. De producten waar we mee werken zijn op voorraad, dus na dit gesprek kan je direct met het dieet starten. De consulten vinden één keer per week of één keer per twee weken plaats. En als je het even moeilijk hebt, kan je altijd contact opnemen. Dan reageer ik zo snel mogelijk,” vertelt Aleida. Het assortiment is aanzienlijk. Er is behoorlijk wat variatie, dus je hoeft niet iedere dag hetzelfde te eten.

“Je kan bij ons vervangende maaltijden kopen zoals smoothies, shakes en maaltijden. Deze tijdelijke maaltijdvervangers combineren we eventueel met gewone maaltijden. En uiteindelijk gaan we terug naar de schijf van vijf, waarbij we dagprogramma’s uitschrijven waar mensen zich goed bij voelen. En genietmomentjes zijn toegestaan, dus een wijntje op zijn tijd mag best. Je moet alleen de juiste balans zien te vinden door een leefpatroon te creëren dat bij je past. Kortom we maken een passend programma wat bij jou past.

Als je nu belt voor een afspraak, is een intakegesprek in de maand april gratis. 

Voor Borne kun je contact opnemen met Aleida 06-48987217 of mailen naar meursaleida@gmail.com. De praktijk bevindt zich aan de Stationsstraat 40a.

Voor Oldenzaal, Tilligte en omstreken kun je Marieke bellen 0651305293 of mail je naar info@het1op1dieetnoordoosttwente.nl.