Bloemenzaak de Krey'nhook stopt na zestien mooie jaren
Bloemenzaak de Krey'nhook stopt na zestien mooie jaren deweekvanborne.nl

Bloemenzaak de Krey’nhook stopt na zestien mooie jaren

Zakelijk

BORNE - Angela Boomkamp stopt na zestien jaar met haar Bloemenzaak De Krey’nhook aan de Grotestraat – Almelosestraat in Borne. De onderneemster is toe aan een nieuwe uitdaging en wil graag wat meer tijd maken voor alles wat haar lief is. Angela merkt dat het er te veel bij inschiet.

“Na heel veel nadenken en met ‘pien in de boek vant prakkezeern’ heb ik toch de knoop doorgehakt en gaan we onze deuren sluiten. Een lastige keuze als je enerzijds het vak geweldig vindt, maar aan de andere kant een nieuwe uitdaging ook niet uit de weg gaat”, legt Angela haar besluit uit.

Haar collega’s hebben hun eigen weg al gevonden en Angela wenst hen daarbij veel succes, plezier en geluk. De laatste verkoopdag, waarbij iedereen aanwezig zal zijn is zaterdag 26 februari 2022. “Langs deze weg wil ik alle klanten bedanken voor de 16 fijne, gezellige jaren en voor het vertrouwen in ons. We zullen elkaar vast nog wel eens tegenkomen in en om Borne. Tot ziens en good goan”, zijn de afsluitende woorden van Angela.