Afbeelding
Foto: @Ilse Schuurmans

Start leesclubs in Borne

Uitgaan en cultuur

BORNE - Houd je van lezen en zou je daar wat meer mee willen doen? Doe mee aan een leesclub. Want samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontdekt nieuwe dingen. Of je nu geïnteresseerd bent in literatuur, geschiedenis of filosofie, er is altijd een leesclub die aansluit bij jouw interesses. Maak kennis met de leesclubs van Senia op 30 oktober in Bibliotheek Borne.

Samen lezen

In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze samen. Elke leesclub maakt jaarlijks een lijst met boeken die het wil bespreken. Van de gekozen boeken ontvangen leden leeswijzers met achtergrondinformatie en discussievragen. Hiermee zijn de besprekingen verdiepend en inspirerend.

Informatiebijeenkomst

Maak op maandag 30 oktober om 19.00 uur vrijblijvend kennis met de leesclubs geschiedenis en filosofie van Senia in Bibliotheek Borne (Markstraat 23). Toegang is gratis en iedereen die belangstelling heeft voor Senia’s leesclubs is welkom. Bij genoeg animo worden ter plekke nieuwe leesclubs opgericht. Graag vooraf aanmelden via: Jolanda.klunder@senia.nl.