Afbeelding

Elfrie Peters exposeert in Bornerbroek op zaterdag 9 en zondag 10 september as.

Uitgaan en cultuur

BORNERBROEK - Op zaterdag 9 september en zondag 10 september exposeert Elfrie Peters haar vrolijke en realistische schilderijen aan de Moats 1 te Bornerbroek. Deze tijdelijke expositie is op beide dagen te bezoeken tussen 11.00 uur en 17.00 uur.

De schilderijen van Elfrie Peters kenmerken zich door de diversiteit in onderwerpen. Grote stillevens met bloemen, maar ook stillevens met dieren in een landelijke omgeving. “De onderwerpen van mijn schilderijen zijn altijd gekozen omdat ze me raken”, vertelt Elfrie enthousiast. “Vaak kies ik voor dieren, zoals koeien, hooglanders op groot doek, maar ook de kleine tuinbezoekers zoals de vogel en de egel vinden een plekje op mijn doeken. Ook levensechte portretten vind ik mooi om te maken”.  Elfrie schildert al vele decennia en mag dus met recht een ervaren kunstenares genoemd worden. Vele werken van deze getalenteerde schilderes hangen inmiddels bij verschillende particulieren en bedrijven in binnen- en buitenland. Na jarenlang in Valburg (de Betuwe) te hebben gewoond is ze enkele jaren geleden, samen met haar man, verhuisd naar Twente en in Bornerbroek neergestreken. Ze woont nu dicht bij haar dochter, schoonzoon en kleinkinderen die in Delden woonachtig zijn.

“Mijn stijl is te omschrijven als figuratief-realistisch”, gaat zij verder. “In het verleden schilderde ik vaak met olieverf en aquarel, maar voor de werken in deze expositie heb ik acrylverf gebruikt”.
Graag laat ik mijn werken aan de geïnteresseerden zien,” besluit Elfrie. “U bent van harte welkom!” Expositie Elfrie Peters

Datum: zaterdag 9 september & zondag 10 september
Tijd: van 11.00 uur tot 17.00 uur
Adres: Moats 1, Bornerbroek

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding