Afbeelding
Foto: Jos Meusen

Lina Berndsen tweede aanwinst voor Apollo 8

Sport en vrije tijd

BORNE - Over een maand begint Apollo 8 aan een nieuw eredivisieseizoen. Het team van Thijs en Bart Oosting is grotendeels intact gebleven. Voor de zomer maakte de vereniging haar eerste aanwinst bekend met de komst van Sophie Meijer. Naast de diagonaalspeelster versterkt Apollo 8 zich ook met de 20-jarige passer/ loper Lina Berndsen. 

De 20-jarige speelster komt over van de Brabantse topdivisionist Ledub Volleybal en heeft vanaf de zomervakantie de voorbereiding meegetraind- en meegespeeld in oefenwedstrijden. 

Verheugd met de komst
Thijs en Bart Oosting zijn verheugd met de komst van Lina: ‘Ze heeft een groot scenario aanvalsslagen in huis en ook serverend is ze heel sterk. Met haar volleybalkwaliteiten, maar ook haar open en positieve houding is ze een aanwinst voor ons team’.

Mooie uitdaging
‘Ik heb altijd gevolleybald bij Ledub Volleybal en nu gaan jullie me zien in het Apollo 8 shirt in de eredivisie. Een supergave uitdaging’, aldus een enthousiaste Lina. ‘Ik heb veel zin om mezelf hier verder te ontwikkelen. Apollo 8 is een mooie grote club met een leuk en enthousiast team, goede faciliteiten en een fijne staf. Een club waar ik veel kan leren! Ik kijk erg uit naar het nieuwe seizoen om te volleyballen op het hoogste niveau en veel nieuwe ervaringen op te doen.

Tot snel in sporthal de Veste!’

Apollo 8 heet Lina van harte welkom in het volleybalhart van Twente.