Afbeelding

31e Run Bike Run Borne was heel bijzondere editie

Sport en vrije tijd

BORNE - Met twee fantastische Nederlandse kampioenen en het Wilhelmus op het Dorsetplein werd de 31e Run Bike Run Borne onlangs een wel heel bijzondere editie. Deelnemers kwamen uit het hele land en waren aangenaam verrast door de grote hoeveelheid enthousiaste toeschouwers langs het parcours. Het NK werd nog in droog weer afgewerkt, maar de wielrenners van de teamwedstrijd werden helaas aan het eind van het parcours overvallen door een enorme stortbui, maar terug in Borne was dat snel vergeten.

Uitslagen en foto’s op de website

De uitslagen waren gedeeltelijk al tijdens de wedstrijd te zien, de meeste foto’s stonden er ook al op, maar vanaf deze week staan ook de laatste foto’s op de website van de Run Bike Run Borne. Dat wordt zoeken naar een foto van jezelf!

Vrijwilligers en sponsoren: bedankt!

De organisatie laat weten: “De Run Bike Run Borne wordt helemaal door vrijwilligers georganiseerd. Voor, tijdens en na de wedstrijd zijn er in totaal meer dan 150 mensen vrijwilliger (heel) druk mee. Dat zijn niet alleen de mensen die jullie tijdens de wedstrijd langs het loop- en fietsparcours hebben gezien, maar ook de brievenrondbrengers, de opbouwers, de afbrekers, het bestuur, de broodjessmeerders, de jury, de EHBO, de masseurs en de fotografen. En dan zijn we er vast nog een paar vergeten..... Voor jullie allemaal geldt: een applausje voor jezelf! En natuurlijk ook alle sponsoren hartstikke bedankt! Zonder jullie steun kan dit mooie evenement helemaal niet plaatsvinden.”