Afbeelding

Samen met de bus naar opnamesvan Postcode Loterij Miljoenenjacht

Zakelijk

BORNE – Vijftig Bornenaren die wonen in de wijk 7622 zijn uitgenodigd om mee te doen aan het televisieprogramma Miljoenenjacht. Eén van de gelukkigen is Jessica Konink, eigenaresse van Taxi Konink. Ze kwam op het idee om met andere genodigden samen in één van hun bussen naar de Amsterdamse studio’s te rijden. “De kleine bus voor 23 personen is al vol. Als er meer aanmeldingen komen, dan nemen we de bus voor 54 personen of laten we twee bussen rijden.”

Tekst: Diana Maatjes

De opnames van de spelshow, gepresenteerd door Linda de Mol, zijn op dinsdag 21 maart. Elk van de 50 genodigden mag een volwassen introducé meenemen om het Bornse vak van 100 kandidaten te vullen. “We worden om 12.30 uur verwacht bij de Banijay Benelux Studio’s in Amsterdam, vlakbij de Johan Cruijff Arena. Daar zullen we ons eerst registreren, je moet als genodigde wel aantonen dat je de eigenaar van het rekeningnummer bent waar het lot op staat. Vervolgens ontvangen we een lunch, en zullen de opnames beginnen.” Rond 18.00 uur zijn de opnames afgelopen.

Leuke ervaring

“Ik heb er zeker wel zin in”, vertelt Jessica. “Het lijkt me een leuke ervaring, weer eens wat anders. Ik denk dat ik mijn moeder meeneem en dat ik zelf de bus rij, zodat ik de mensen ernaartoe kan brengen, dat lijkt me mooi om te doen.” Ze kent het televisieprogramma Miljoenenjacht wel, maar volgt niet elke uitzending. “In het weekend zijn we vaak weinig thuis ‘s avonds, omdat we dan werken. Maar af en toe kijk ik wel. Leuk om de opnames nu zelf mee te mogen maken!” En misschien wel een prijs te winnen…

Aanmelden

Bornenaren met de postcode 7622 die een uitnodiging voor de opnames hebben gekregen, kunnen voor 25 euro per persoon mee heen en weer rijden, inclusief een kopje koffie en een koek onderweg. Om je aan te melden of om nog wat meer informatie te vragen, kun je mailen naar info@taxikonink.nl of bellen naar 074 – 266 13 71. “Ik hoop dat we met veel blije mensen thuiskomen”, besluit Jessica. “Ik gun het iedereen.”