Afbeelding

Werk mee aan een eerlijker wereld

Zakelijk

BORNE - Mensen hebben allerlei talenten. Kun jij goed verkopen, mensen overtuigen, omgaan met boekhouden, puzzelen met roosters? Als vrijwilliger kun je bij Wereldwinkel Borne je energie en talenten betekenisvol en waardevol inzetten. En niet alleen dat: het levert je leuke sociale contacten op.

Bovendien draag je bij onze winkel een klein beetje bij aan een betere en eerlijker wereld. Met ons team zorgen we dat kleine producenten in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs voor hun producten krijgen, waardoor zij en hun gezinnen betere toekomstperspectieven krijgen, en hun kinderen naar school kunnen gaan.

Heb je een dagdeel in de week tijd om in onze winkel te werken? Kom dan ons gezellige en actieve wereldwinkelteam van ruim 30 vrijwilligers versterken. Als je het leuk vindt, kun je het winkelwerk combineren met een andere taak, zoals inkopen, verkopen, PR, roosteren of bestuurlijk werk. We zoeken ook een penningmeester en voorzitter. Gewoon om ons bestuurlijk te verfrissen, niet omdat het niet bevalt.

Op onze website (www.wereldwinkelborne.nl) vind je ons jaarverslag. Daarin lees je wat we zoal doen en krijg je een goede indruk van onze winkel. We zijn vijf dagen in de week open. Er staan steeds twee vrijwilligers samen in de winkel. Uiteraard word je niet in het diepe gegooid, maar door je nieuwe collega’s ingewerkt. 

Heb je één of twee dagdelen in de week tijd over, en denk je dat je in ons team je steentje kunt bijdragen, loop dan even binnen en laat je gegevens achter, mail naar info@wereldwinkelborne.nl of bel met voorzitter Gerda Remmers (0618544533).