Afbeelding

Huis & Woon Beurs met Erben Wennemars en Lodewijk Hoekstra

Zakelijk

Huis & Woon Beurs is een nieuwe woonbeurs voor consumenten in Evenementenhal Hardenberg. Meer dan 70 landelijke en regionale bedrijven presenteren hier hun (duurzame) producten en diensten op het gebied van (ver)bouwen, tuin & buitenleven, interieur, duurzaamheid en financiering & verzekeringen. De eerste editie van Huis & Woon Beurs is op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2022 in Evenementenhal Hardenberg.

Deelnemers en bezoekers van deze beurs komen met name uit Overijssel. De beurs biedt bezoekers inspiratie voor hun droomhuis. Of je nu een huis gaat bouwen of verbouwen, verduurzamen of (opnieuw) inrichten. Er is op Huis & Woon Beurs van alles te vinden. Naast een beursvloer met ruim 70 deelnemers, zijn er ieder half uur gratis presentaties bij te wonen in één van de twee theaters op de beurs.

De beurs heeft op de vrijdag een speciale avondopening: De Nacht van Huis & Woon Beurs. Op de beurs komen dan ook vier bekende sprekers aan het woord over hun ervaringen op het gebied van duurzaam wonen en tuinieren, interieur en financiering delen met bezoekers. Het gaat om schaatser Erben Wennemars, tv-tuinman Lodewijk Hoekstra, interieurinfluencer Judith Doppenberg van HUIZEDOP en Jochem Essink namens Rabobank. Dit programma begint om 19.45 uur tot 21.00 uur in theater De Woonkamer dat op de beursvloer is ingericht.

Meervoudig wereldkampioen Erben Wennemars woont midden in de natuur in Dalfsen en heeft in de afgelopen jaren zijn droomhuis op meerdere manieren verduurzaamd. Ook Lodewijk Hoekstra schuift aan, de bekendste Nederlandse tv-tuinman en vooral voorvechter van een duurzame wereld. Hij wil bezoekers inspireren om zelf actie te nemen bij het verduurzamen en vergroenen van de eigen leefomgeving. Water, energie, voedsel, groen in en buiten het huis. Alles komt aan bod. 

Judith Doppenberg – online beter bekend als HUIZEDOP – deelt dagelijks een kijkje in haar leven aan de hand van de kiekjes van haar interieur. Op Instagram telt ze meer dan 200.000 volgers. Judith is geboren in Hardenberg en woont inmiddels in het midden van het land. Zij deelt haar tips en adviezen op het gebied van interieur. De vierde tafelgast is coöperatief directeur Jochem Essink van Rabobank. Zij willen een actieve bijdrage leveren aan een duurzame woningmarkt. Ieder huis kan energiezuinig zijn, of het nu gaat om een nieuw of bestaand huis. Jochem vertelt wat jij kan doen en hoe je de eerste of volgende stap zet. 

Voor meer informatie: www.huiswoonbeurs.nl. 

Afbeelding