Afbeelding
Rudy van 't Rood Copyright rudyvantrood@gmail.com

Eenvoudige avond voor Apollo 8

Sport en vrije tijd

BORNE - Zaterdag 28 januari speelde Apollo 8 een uitwedstrijd tegen Voltena. In Werkendam beleefde Apollo 8 een makkelijke avond. Het team uit Borne won eenvoudig in drie sets.

Apollo 8 kwam in Werkendam geen enkele keer in de problemen. Met de setstanden 16-25, 19-25 en 18-25 boekte het team van Thijs en Bart Oosting opnieuw een overwinning. Tegenstander Voltena had veel moeite met de serve en aanvalsvariatie van Apollo 8. Door de zege blijft Apollo 8 gedeeld koploper in de eredivisie samen met Utrecht.

Verdiende overwinning
Speelster Eline Rohaan reageert na de overwinning: ‘We begonnen sterk aan de wedstrijd en voerden onze taken goed uit. Ondanks een wat minder goeie fase in de derde set, wisten we als team de achterstand weg te werken en boekten we verdiend de 3-0 overwinning in Werkendam’.

Nette overwinning
‘We hebben een nette overwinning geboekt tegen Voltena’, zegt trainer Thijs Oosting. ‘De eerste twee sets wisten we met gevarieerd spel redelijk eenvoudig te winnen. In de 3e set liep het tot 15 gelijk wat stroef, Roos Wessels kwam toen aan serve en serveerde ons, met onder andere 3 aces, naar 15-21’.