Afbeelding

Dansmarietjes Toet’nbloazers pakken eerste prijs in Fleringen

Algemeen

BORNE - Afgelopen zondag hing het er spreekwoordelijk met de benen uit in de megatent in het pittoreske Fleringen. Vanuit alle omliggende plaatsen kwamen er dansgroepen in verschillende leeftijdscategorieën in grote getalen naar de feesttent voor een groots Dansmarietjesconcours. 

Carnavalsvereniging De Toet’nbloazers was met maar liefst drie groepen vertegenwoordigd, ze deden in alle 3 leeftijdscategorieën mee. De allerkleinsten beten het spits af en dansten in vrolijke cowboy outfits de sterren van de hemel, dit resulteerde in een tweede plaats in de categorie mini’s. De oudste groep dansmarietjes dansten een paar uur later voor de laatste keer met elkaar in de categorie senioren. Helaas was de jury hen niet gunstig gestemd en zat een podiumplaats er helaas niet in. 

Aan het eind van de middag was het de beurt aan de nieuwste groep dansmarietjes. Deze groep is recentelijk gestart met dansen en deed voor de eerste keer mee aan het concours in Fleringen. In prachtig glimmende outfits dansten ze de hele zaal plat en dit resulteerde dan ook in een eerste plaats. 

Bij terugkomst in Borne werd de bus met dansers en hun fans feestelijk onthaald door familie, vrienden en leden van de vereniging.

Afbeelding
Afbeelding