Zakelijk

Sloot2wielers opent tweede fietszaak

De F35 loopt door de zaak van Sloot2wielers
De F35 loopt door de zaak van Sloot2wielers

Borne | Deze week opent, in het oude Hubo pand, Sloot2wielers haar deuren. Eigenaar Maurice Sloot is geen onbekende in Borne. Hij werkte een aantal jaren bij een andere fietsenzaak in Borne. Het pand aan de Grotestraat is zijn tweede vestiging. Maurice heeft al een winkel in Delden. Hij heeft het pand aan de Grotestraat 214-216 voorlopig voor vijf jaar gehuurd. In het winkelgedeelte staan 300 fietsen van vele bekende merken. Tijdens de openingsweek zijn er aantrekkelijke acties en wordt er zelfs een E-bike verloot.

 

De grote verkoopruimte loopt bijna naadloos over in de werkplaats. Hier valt direct op dat er van het looppad een heuse fietssnelweg met de aanduiding F35 is gemaakt. Er staan vele merken opgesteld in de winkel, zoals: Scott, Merida, Sensa, Free Bike en Loekie kinderfietsen. Voor de merken Gazelle, Batavus en Sparta moeten de klanten in Delden zijn. Maurice daarover: “dat hebben we zo afgesproken, dat is gerelateerd aan de regio, wel kunnen we alle fietsen hier repareren, daar hebben we veel apparatuur voor aangeschaft. Ik durf bijna te zeggen dat de gereviseerde accu’s en motoren van de fietsen beter zijn, als een nieuwe accu”.

 

Haal- en breng service

Sloot2wielers heeft klanten wonen in heel Twente. Daarvoor is ook een haal- en breng service ingesteld. Met de uitbreiding in Borne is er nu capaciteit genoeg. “We kwamen in Delden in de problemen. We zijn daar een beetje uit ons jasje gegroeid. We hadden daar geen ruimte voor opslag. Hier in Borne hebben we dat wel, een reden waarom hier dan ook de voorraad aanwezig is van Delden”. Het assortiment aan fietsen is groot. Er zijn racefietsen, ATB’s gewone fietsen en elektrische fietsen. Daarnaast verkoopt Sloot ook kleding, fietstassen en helmen en alles wat er zoal bij fietsen komt kijken.

 

“Het bevalt ons hier nu al”

 

Sloot2wielers heeft zich ook al aangesloten als sponsor bij NEO. DE fietsclub van deze voetbalvereniging wordt dan ook met open armen ontvangen. Maurice Sloot is blij met de uitbreiding. “We hadden echt behoefte aan meer opslagruimte en een grote verkoopruimte erbij. Om hier na acht jaar te starten met een zaak, is altijd een wens van mij geweest, en dit pand voldoet aan al onze verwachtingen. Na die vijf jaar huur gaan we kijken hoe we hier langer kunnen blijven, want het bevalt ons nu al”, zo sluit Sloot af. WA