Zakelijk

Ad Luttikhuis: “Eindelijk goed nieuws”

Racket & Fit Center Borne mag de deuren weer openen

BORNE - De Rijksoverheid is van mening dat de maatschappij nog lang niet terug kan naar hoe het was. Stukje bij beetje krijgen we iets van onze vrijheid weer terug, al zijn de stappen die gezet worden klein en de mogelijkheden minimaal. Desondanks is sportcenterhouder Ad Luttikhuis van Racket & Fit Center Borne blij met de heropening.

Vorige week woensdag mocht het fitnesscenter hun deuren weer openen. Locaties, zoals sportscholen en zwembaden, gaan dan weer open, maar nog wel onder strikte voorwaarden. Er geldt een maximum van dertig personen per ruimte en iedereen houdt anderhalve meter afstand. “Eindelijk goed nieuws”, steekt Ad Luttikhuis van wal. “Wij misten natuurlijk niet alleen de fitnessruimte, maar ook de squashbanen. Gelukkig konden leden nog wel buiten tennissen, maar we zijn blij dat we eindelijk weer naar binnen mogen.” 

Luttikhuis merkt dat mensen heel bereidwillig zijn en graag de deur weer uit willen. “Mensen snakken er echt naar. De tennisbanen zijn aardig vol geboekt en bij de squashbanen is helemaal geen plek meer de komende tijd. Dat geeft wel aan hoe graag mensen weer willen sporten!”

Buitensporten
Hoewel het coronavirus weinig voordelen heeft, zijn de medewerkers van Ad Luttikhuis wel op nieuwe ideeën gebracht. “Zo hebben we de groepslessen buiten aangeboden en we merkten dat leden het echt fijn vinden. Veel leden zeiden al: ‘Jullie gaan dit toch niet zomaar weghalen? Sporten in de buitenlucht is heerlijk!’. We gaan zeker bekijken of we het buitensporten kunnen faciliteren”, zegt Luttikhuis. 

“Daarnaast hebben we de tijd dat we noodgedwongen dicht waren gebruikt om het centrum een make-over te geven. Er is geschilderd, de horeca is aangepakt, het buitenpark is op de schop gegaan en de squashbanen zijn gerenoveerd: kortom; kunnen onze leden in een totaal opgefriste omgeving ontvangen.”

Net als andere sportschoolhouders is Racket & Fit haar leden erg dankbaar. “We zijn onze leden heel erg dankbaar. In heel Borne was te zien dat Bornenaren de lokale ondernemers maar al te graag wilden ondersteunen. Zonder hen waren wij er niet meer geweest, dus we zijn heel blij met onze trouwe leden. En we hopen dat leden die hun abonnement gestopt hebben of het abonnement bevroren hebben, heel snel weer bij ons terugkomen. Iedereen is van harte welkom!” 

Speciale acties
Door de lockdown heeft Racket & Fit wel een mooie acties op touw weten te zetten. Zo kunnen nieuwe leden bij het afsluiten van een jaarabonnement tot 1 augustus gratis sporten en kunnen zij tot 1 augustus van alle faciliteiten van Racket & Fit gebruik maken. “Denk daarbij aan: binnen- en buiten tennissen, squashen en ook de fitnessruimte inclusief de MyCircle is voor alle leden beschikbaar.”

Wil je alleen in de zomer sporten: daarvoor hebben ze een Summer Fit aanbieding – 3 maanden onbeperkt gebruik maken van al onze faciliteiten voor 75,-

Uiteraard kunnen ook de huidige leden voorlopig van alle faciliteiten gebruik maken, ook als ze een beperkter abonnement afgesloten hebben. “We merken dat onze leden dat heel erg waarderen!”