Zakelijk

Plentyparts Borne viert tienjarig bestaan

BORNE – Plentyparts Borne bestaat tien jaar. Op 8 november 2011 hebben Chanine en Bernou Finkers hun deuren in Borne voor het eerst geopend. Chanine is trots op het feit dat ze een goede naam hebben weten op te bouwen in het centrum van Borne.

“In Hengelo ontvingen we al regelmatig klanten uit Borne welke te kennen gaven dat ze zo’n concept in Borne misten. Het was duidelijk dat veel mensen in Borne onze winkel al kenden vanuit Almelo of Hengelo. Vanaf de opening weten veel inwoners ons te vinden en inmiddels horen we vaak dat we onmisbaar zijn voor Bornenaren”, legt Chanine uit. In het teken van het tienjarig jubileum kregen alle voordeelhouders een leuk presentje.

Bernou en Chanine waren in eerste instantie alleen eigenaar van het filiaal in Hengelo, maar wilden graag een extra filiaal. Chanine is zelf geboren en getogen in Borne en zag kansen in ‘haar’ dorp. Samen met Willem, een medewerker die mee is gekomen uit het filiaal in Hengelo, is ze het gezicht van Plentyparts Borne. “Dit pand stond al geruime tijd leeg en wij zagen hier wel kansen. Zo is het balletje ruim tien jaar geleden gaan rollen. Na een tijdje merkten we dat twee filialen toch niet te combineren zijn en hebben we ervoor gekozen om ons volledig te richten op Borne. Dat lijkt me achteraf een goede keuze!”

Goede service
De kracht van Plentyparts ligt vooral bij de goede service. Ze bieden altijd de oplossing en denken graag met de klant mee. “Het maakt niet uit of het om grote of kleine dingen gaan. Wij willen altijd klaar staan voor de klant. En voor het coronavirus kwamen we soms ook bij mensen thuis langs om problemen op te lossen. We merken dat onze service heel erg gewaardeerd wordt door onze klanten!”

Corona
Plentyparts is, als één van de weinige winkels, de gehele coronaperiode gedeeltelijk open geweest voor het afhalen van bestellingen, omdat het een doe-het-zelfzaak is. “Hoewel we wel open mocht blijven, was het wel heel lastig. We hadden soms moeite om onze voorraad op peil te houden en dat is normaliter juist onze kracht. Maar we blijven positief en hebben het redelijk goed doorstaan”, aldus Chanine, die de periode met corona ook goed heeft benut. De winkel is flink aangepakt en oogt een stuk ruimer. Er is een nieuwe vloer gelegd en de indeling is veranderd. “We zijn heel blij dat we het verbouwd hebben, zo zien we toch nog iets positiefs aan de coronaperiode.” 

Plentyparts is op maandag geopend van 13.00 uur tot 18.00 uur, op dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur. In verband met de coronamaatregelen is er tijdelijk geen koopavond. Meer informatie is ook te vinden op: https://plentyparts.nl/borne, door te bellen naar: 074-3030200 of te appen naar: 06-39380498.


Uw reactie