Algemeen

Pien en Mats heropenen in nieuw pand

Pien en Mats begon acht jaar geleden met hun zaak in Borne, toen nog samen met een vriendin van Corine. Al direct sloeg de formule aan en kwamen jonge ouders met hun kleine kinderen in de zaak. De kledingzaak gaat mee met trends en zowel de ouders als de kinderen stelden dit bijzonder op prijs. “Maar kleine kinderen worden groot en ook hun maten groeiden mee. Dus onze vaste klantenkring vroeg om steeds grotere maten en toen werd het ruimtegebrek wel nijpend. Al snel zagen we in, dat we naar een andere pand om moesten kijken, en wat zijn we blij met dit onderkomen”, zo vertelt Corine.

 

Stoere uitstraling

Twee maanden zijn ze bezig geweest met de aanpassingen in het pand. De winkel heeft een stoere uitstraling gekregen waarbij de mode voor de wat oudere jeugd eerst gepresenteerd wordt. Achter in de zaak is babykleding verkrijgbaar. Verder is er een toilet aanwezig met zelfs een verschoningstafel voor de baby’s. Ook is er een kinderspeelhoekje en een chillhoekje, en centraal is een gezellige koffiebar geplaatst. Bezoekers wordt hier een kopje koffie of thee aangeboden.

 

Nieuwe merken

Met deze heropening zijn er ook nieuwe merken bij gekomen, Calvin Klein en Lacoste, in Gold we Trust, Cost Bart, Jacky Luxury en AI@KO en Tommy Hilfinger. Bij jonge meiden is er veel interesse voor Flo en dat merk heeft Pien & Mats weer in de collectie opgenomen. Naast kleding zijn er ook allerlei accessoires in het assortiment aanwezig. Tassen, sieraden, riemen, sokken, panty’s, haaraccessoires, en maillots.

 

Wout Brama en Tim Breukers

Donderdag komen deze voetballers van FC Twente en Heracles vanaf 16.30 uur naar Pien en Mats. Ze zullen dan samen met jongens en meisjes op de foto gaan en handtekeningen uitdelen. Op zaterdag zal Lonnie Balonnie aanwezig zijn voor een cool ballonnen figuur of een glittertattoo. Op de openingsdag woensdag 13 februari staat er een VW Photobooth op de stoep. Daar kunnen de coolste en grappigste selfies gemaakt worden. Bij elke aankoop mogen kinderen een snoepzak vullen, en donderdag op Valentijnsdag krijgt iedereen bij een aankoop een chocoladehart cadeau. Op vrijdagavond 19.30 uur zal er een verloting worden gehouden met prijzen als een loopfiets, coole outfit, voetbalpakket en een kadobon. Ook zijn er aantrekkelijke acties op de kleding. Pien & Mats is, mede voor de doelgroep, actief op Facebook, Instagram en de website. (WA)