Zakelijk

Opendeurdag bij TDS

Borne | Zaterdag 16 november is er een open huis bij TDS (Twentse Deuren Specialist). Al negen jaar leveren zij allerlei deuren aan particulieren en bedrijven. Sinds november 2014 is het bedrijf in handen van Rolf Schütman. En het gaat goed. Begonnen ze eerst met een monteur, nu zijn er vier monteurs in dienst. Die zijn ook aanwezig op de ‘opendeurdag’, zoals Rolf Schütman het open huis noemt. De opendeurdag is van 14.00 tot 17.00 uur. “We laten dan onze producten zien. U bent van harte welkom.”
Het pand aan de Scholtensoven 15a is maar liefst 235 m2 groot. Op deze oppervlakte staan onder andere een aantal showmodellen van garagedeuren opgesteld, voorzien van een motor. “Alles is mogelijk met garagedeuren. Ze zijn leverbaar in allerlei dessins, zelfs met een houtmotief/betonlook. Ook kan de deur van een bluetooth of gateway voorzien worden zodat hij makkelijk te openen is. Dus optimaal gemak. Zoals bijvoorbeeld ook een sectionaaldeur. Deze neemt geen centimeter van het buitenterrein in beslag”. Deze deuren rollen zich aan de bovenzijde of aan de zijwand van de garage op.

Hörmann is een topmerk
Verder levert het bedrijf een grote verscheidenheid aan voordeuren. Ook bedrijven weten TDS erg goed te vinden. Zo zijn er de laatste jaren vele dockshelters gebouwd en bedrijfsdeuren al dan niet brandbestendig en meestal voorzien van aandrijvingen. “We verzorgen het hele pakket, we meten alles in, monteren het en verlenen service na die tijd. We staan voor kwaliteit, vandaar dat we ook het beste merk op dit gebied voeren: Hörmann”, zo geeft de 49-jarige Schütman aan.

Trots op de locatie
Trots toont de deurenspecialist zijn planboard, dat behoorlijk vol hangt. De verdeling in de orderportefeuille is tussen particulieren en bedrijven goed in balans. Rolf Schütman is in Almelo begonnen. “In Almelo, want daar zaten we voor die tijd, was de zaak gevestigd op een bovenverdieping. Sinds maart 2019 zitten wij op onze nieuwe locatie in Borne. Hier kunnen we op de benedenverdieping de klanten ontvangen en houden we boven kantoor. Je kunt de mensen allerlei demonstraties geven en alle mogelijkheden en kleuren laten zien. Het bevalt ons hier prima.”

TDS Deuren, Scholtensoven 15a, 7621 HA Borne, tel. 074-2055000.