Zakelijk

Eigenaren Wim en Ineke ter Keurs: “Dit willen we ook in Twente”

Landgoedwinkel Op de Delle verkoopt nu ook kalfsvlees

HERTME – Wim en Ineke ter Keurs hebben al sinds 2007 camper- en pleisterplaats Rabo Scheele. Daarnaast verkopen zij ook streekproducten in hun eigen landgoedwinkel Op de Delle in Hertme. Vanaf 4 april zijn de mensen welkom om langs te komen bij hun landgoedwinkel aan de Hertmerweg 37 in Hertme.

“Wij zijn de trotse eigenaren van ons boerenbedrijf, waar wij kalveren houden. Regelmatig kregen wij de vraag: ‘waar kan ik kalfsvlees kopen?’, want het ligt vaak niet bij de slager of supermarkt. Wij vonden het tijd voor verandering, daarom hebben wij besloten om nu zelf kalfsvlees te verkopen”, zeggen Wim en Ineke ter Keurs uit Hertme.

Idee
Het duo is op het idee gebracht door twee kalverhouders op de Veluwe. “William van Roembrug en Erik van Dronkelaar hebben dit idee bedacht en ontwikkeld”, vervolgen Wim en Ineke, die in contact kwamen met de initiatiefnemers. “Toen we hen gesproken hadden, werden we gelijk enthousiast en daarom hebben we dit doorgevoerd. Dit concept willen wij ook in Twente!”

Producten
“We zijn trots als kalverhouder om nu zelf het kalfsvlees te verkopen in onze eigen Landgoedwinkel. Wij nodigen u van harte uit om te komen kijken en het eens te proberen”, aldus Wim en Ineke, die de volgende producten aanbieden. Kalfs saucijs, kalfsburgers; kalfsschnitzels, kalfs gehakt, kalfs entrecote, kalfs rib-eye, kalfskotelet, kalfsoester; kalfs grillworst.

Camper- en pleisterplaats Rabo Scheele
Als mensen een lekker stukje kalfsvlees willen kopen, kunnen ze vanaf 4 april langskomen en ook voor een camperplaats kunnen mensen gewoon langskomen. “Wij hebben 25 plekken, dus mensen kunnen gewoon langsrijden en dan kijken we of we plek hebben!”, legt Ineke uit.

Volgens Ineke was het afgelopen jaar, ondanks het coronavirus, constant komen en gaan van vakantiegangers. “Wij hebben volop bezoek gehad. Mensen gaan nu juist op vakantie in Nederland en merken dan pas hoe mooi Nederland is. Ik raad mensen dan ook aan om eens bij onze camper- en pleisterplaats langs te komen!”

Meer informatie
Bij vragen of voor meer informatie kunt u langskomen bij Landgoedwinkel Op de Delle/Camper- en pleisterplaats Rabo Scheele aan de Hertmerweg 37 in Hertme, telefonisch contact opnemen op: 06 - 55 50 44 70/06 - 27 62 65 90 of door een e-mail te sturen naar: info@raboscheele.nl.


Uw reactie