Zakelijk

Kringloop Borne opent op 19 mei

Borne | De organisatie stond klaar en onze toppers stonden bij wijze van spreken te trappelen in de startblokken. Onze planning werd echter volledig gedwarsboomd door het COVID-19 virus.
Het bestuur besloot daarom - na rijp beraad - half maart toch niet open te gaan op industrieterrein de Molenkamp. Het zou te gevaarlijk zijn voor u als klant en eveneens te risicovol voor onze trouwe medewerkers.


Wederzijdse teleurstelling maakt nu gelukkig plaats voor blijde verwachting, want we gaan op dinsdag 19 mei om 10.00 uur eindelijk open. Wel met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM, het nieuwe normaal. Dat is immers in uw belang en in dat van de medewerkers. Zo mogen er maximaal 40 klanten naar binnen om te winkelen op de begane grond en/of de eerste verdieping, waar nu ook een aparte baby- en kinderkledingafdeling is gehuisvest. Gelieve bij de ingang uw handen te ontsmetten, waarna u een gereinigd mandje meeneemt.

Alles is nu ruimer uitgestald, zodat de gewenste 1,5 meter afstand zeker haalbaar is. Bij de kassa, met doorzichtig scherm, vragen wij u bij voorkeur met pin te betalen, regelmatig zullen we het pinapparaat ontsmetten. De parkeerplaats is ook veel royaler met ruim 50 parkeerplaatsen en er is veel gelegenheid uw fiets te stallen. Via een overdekte doorgang kunt u makkelijk en droog uw bruikbare spullen brengen, ook metalen en afgedankt elektra kunt daar achterlaten. Lees s.v.p. de borden en houdt u zich aan aanwijzingen van het personeel.

Voorlopig worden - in overleg - alleen spullen opgehaald bij ontruiming van een lege woning.
U snapt het al: ook hier is veiligheid troef. Uw gewassen kleding kan in zakken per 13 mei weer in de kledingcontainers: u blij en wij blij, want mede daardoor kunnen wij in Borne mensen aan werk helpen en ermee goede doelen steunen, terwijl we daarbij ook nog het milieu ontlasten. Zo krijgt de Bornse circulaire economie een nieuwe impuls.  

   
De openingstijden zijn i.v.m. corona aangepast:

van dinsdag tot en met vrijdag zijn we open van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Op maandag en zaterdags zijn we voorlopig gesloten.
Vol trots heten wij u dus vanaf dinsdag 19 mei van harte welkom aan de Ambachtstraat 26 ,hopelijk wordt uw geduld beloond.
Voor de goede orde: kopen en brengen kan dus van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Graag tot ziens!