Zakelijk

Kortingspas voor Autowas Twente

BORNE – Op de openbare wegen wordt weer volop gestrooid met pekel om gladheid en daarmee letsel en blikschade te voorkomen. Toch is zout niet onschuldig, integendeel. Om ervoor te zorgen dat de lak van de auto niet aangetast wordt en roestvorming terug te dringen is het wijsheid om – zeker in deze periode – met regelmaat de wagen te wassen.

Om die reden heeft Autowas Twente een leuke actie bedacht. Bij vijftien euro aan boodschappen bij Plus Wallerbosch en Plus Huls van den Nieuwboer ontvang je een kortingsbon voor een wasbeurt bij Autowas Twente. De actie loopt vanaf 1 februari en eindigt op 31 mei 2022. Alleen in de maand februari worden de kortingspassen uitgedeeld.

“We krijgen al erg veel klanten uit Borne, maar hopen dat nog meer Bornenaren van onze wasstraat gebruik willen maken. Het is maar vijf minuten rijden vanaf Borne. Als je er direct bij de eerste rotonde af gaat, ben je er al!”, zegt mede-eigenaar Judith Schwering, die nog een groot voordeel ziet. “Het is niet noodzakelijk om in de auto te blijven zitten. Dus ook mensen die het niet prettig vinden om door een wasstraat te gaan zijn welkom. Wij zorgen ervoor dat de auto netjes gewassen wordt, terwijl de eigenaar binnen van een kopje koffie geniet. We hebben een speciale aanbieding ‘programma Platinum’ van €17,- voor slechts negen euro.”

Over Autowas Twente
Bij Autowas Twente worden alle auto’s handmatig voorgewassen om alle moeilijke plekken bij spiegels en randen goed schoon te krijgen. Daarna wordt al het zand en vuil er af gespoten, voordat de auto de wasstraat in gaat. “Wij hebben een wasstraat met een roll-over machine, die werkt met het zachtste en meest lakvriendelijke wasmateriaal, waardoor uw lak beschermd is en uw auto optimaal glanst. En ook heel belangrijk: de auto staat stil en wordt niet voortgetrokken”, legt Judith uit. Bij Autowas Twente kunnen er ook grotere bussen, cabrio’s, terreinauto’s en voertuigen met imperialen doorheen.


Op afspraak kunt u een VIP-wash of een complete poetsbeurt laten uitvoeren. Bij Autowas Twente kunt u 24 uur per dag gebruik maken van de zes Doe-Het-Zelf wasboxen en zes stofzuigers. Daarnaast kunt u ook bij de verhoogde wasplaats 24 uur per dag eenvoudig uw caravan, camper of bus wassen.

Profiteer direct
Koop daarom uw boodschappen bij Plus Wallerbosch of Plus Huls van den Nieuwboer en profiteer direct van een ultieme wasbeurt bij Autowas Twente aan de Höltersweg 30a, te Hengelo. Kijk voor meer informatie op: www.autowastwente.nl of bel: 074-2550495