Zakelijk

Kids City succesformule

Borne | Elke dag zijn er zo’n 100 kinderen te gast bij Kids City. Het piratenthema slaat aan. Ook volwassen boeken steeds vaker een arrangement. Er is veel mogelijk, van kinderverjaardagen tot bruiloften of BBQ’s, Kids City is voor alle leeftijden.

Negentien jaar geleden was er nog een zwembad gevestigd. Igor Noltes kwam op het idee er letterlijk en figuurlijk de stop uit te trekken. In het lege zwembad werd een indoor speelparadijs gebouwd. Nog steeds zijn de contouren van het zwembad enigszins zichtbaar. Het concept bleek een schot in de roos. Het voorziet in een behoefte. Dankzij het grote parkeerterrein op ’t Wooldrik is Kids City prima te bereiken en ook dat draagt bij aan het succes.

 

Piraten en Pipi Langkous

De indoor speeltuin heeft als thema piraten. De jeugd zich onder andere kan laten schminken als piraat. Ze kunnen dansen in de disco, bouwen met grote legostenen, of kijken in de kinderbioscoop. Pipi langkous, Kapitein Kid en Mattie de Scheepsmuis zijn er ook.

 

Borrelboot

“We hebben een horeca vergunning en mogen dus ook andere festiviteiten organiseren. Op de begane grond kunnen partijen worden gehouden en dat loopt erg goed”, zo verteld Anouk Brouwer. Ze is vaste medewerkster van Kids City. Ze vertelt dat er verjaardagsfeestjes, bruiloften, en BBQ’s worden gehouden in de Borrelboot. Ook kan er “Wie is de Mol” worden gespeeld of een partijtje Beach volleybal. Vanaf 25 personen heeft men de beschikking over een privé terras.

 

Acties

Voor kinderfeestjes (tot wel 14 tegelijk) zijn er prachtige arrangementen. Bijvoorbeeld het Pipi Langkous arrangement, dat biedt een entreekaartje, onbeperkt ranja, friet, 3 mini snacks een ijsje, een cadeautje voor de jarige en bij vertrek een zak snoep. Dit alles voor net geen elf euro. Maar er zijn ook de Kleine zeemeermin, Peter Pan, Schat zoeken en Zwempiraat thema’s. Variërend in prijs van 7,95 euro tot 12,25 euro. Keuze genoeg dus om een geslaagd verjaardagsfeestje te houden

 

Opa’s, oma’s en peuters

Buiten de vakanties heeft Kids city een peuterarrangement. Voor 11.00 uur is de toegang dan gratis. Het hele jaar lang zijn opa’s en oma’s welkom. Ze krijgen altijd het eerste kopje koffie gratis, als ze met de kleinkinderen Kids city bezoeken.

 

Menukaart

KidsCity heeft een uitgebreide menu kaart met zeer betaalbare gerechten. Op de lunchkaart staan verschillende belegde broodjes . De hoofdgerechten bevatten vis en vlees gerechten. Voor de kinderen zijn er speciale gerechten waaronder een smulbox. WA