Zakelijk

Keukenbaas opent aan de Grotestraat

Borne | Ellen is een trotse onderneemster, nog geen maand geleden betrok ze het pand vlak naast de St. Stephanuskerk aan de Grotestraat. “Ik ben ontzettend blij met deze ruimte, ik kan hier mooi laten zien, welke keukens ik in het assortiment heb. De drempel is hier laag en de koffie staat klaar”. Ellen (34) begon twee jaar geleden in een pand op het industrieterrein. Toen ze in 2018 genomineerd werd voor de startersprijs midden Twente, begon de zaak te groeien. Ze heeft inmiddels klanten door het hele land heen en zelfs klanten in België.

 

Het pand is gezellig ingericht en aangekleed met meer dan 4 showroom keukens. “Ik weet alles van keukens zoals het inmeten en adviseren, maar ik weet niets van aankleding in de winkel, dat heeft de vorige winkelierster van Magnifique styling gedaan. Het heeft een huiskamerachtig sfeertje en daar houd ik wel van”, aldus Ellen. Het assortiment is erg breed, alles is mogelijk. Ze adviseert de klanten op een eerlijke en duidelijke wijze. “Ik schroom ook niet om tegen mensen te zeggen dat iets niet mooi is. Een keuken koop je voor vele jaren dus is een eerlijk advies heel belangrijk. Aan een keuken moet je gewoon veel plezier beleven”.

 

Alles is mogelijk

Ellen is ooit begonnen bij Ikea waar ze ook adviseerde op de keukenafdeling. Toch beviel het in dienst zijn bij een ander haar niet vandaar dat ze voor het zelfstandig ondernemerschap koos. Ze adviseert en levert keukens, ook in projecten. “Maar het werken bij particulieren vind ik het leukste”. Ze werkt het liefst op afspraak al is de drempel in het nieuwe pand wel laag. “Voor een goed advies is soms wel een paar uur nodig en dan moet ik mensen wel eens teleurstellen, dus een afspraak maken is handiger”. Verder maakt Ellen gebruik van mensen die de plaatsing van de keukens voor haar uitvoeren, van elektrotechniek, tegelwerk tot de installatie thuis. Trend op keukengebied is de kleur zwart. “Black is the new white. Dat dan gecombineerd met goudtinten zoals bijvoorbeeld de kranen. Maar nogmaals alles is hier mogelijk”, zo sluit een lachende Ellen af. WA