Zakelijk

Verse kerstbomen aan de Twickelerblokweg 10 en bij Tuinpracht Nijhuis

Kerstbomenverkoop van start op zaterdag 27 november

BORNE – De Kerst komt er weer aan, voor Martijn Holtslag en Nicole Olthof van Boomkwekerij Holtslag betekent dat een drukke en gezellige tijd. In de weken voor Kerst worden er aan de Twickelerblokweg 10 in Borne allerlei soorten en maten aan kerstbomen verkocht. Vanaf dit jaar verkopen ze het ook bij Tuinpracht Nijhuis. Op beide locaties worden kerstbomen, kerstboomstandaards, kleine kerstboompjes in pot, kerstbakjes, snoeigroen o.a. nobilis, plaatmos en allerlei kransen verkocht.

Hennie Nijhuis kan wegens gezondheidsklachten geen kerstbomen en kerstartikelen meer verkopen, wat betekende dat hij op zoek moest naar een opvolger. Martijn was al jaren leverancier van de kerstbomen, dus één en één is twee. “Hij zocht een vertrouwelijk adres en vond dat in ons, dat wij het nu mogen overnemen is toch wel een hele eer!”, zeggen Martijn en Nicole. De laatstgenoemde zal samen met haar vader Gerrit voornamelijk aanwezig zijn aan de Twickelerblokweg 10.

De klanten kunnen kiezen uit meerdere soorten bomen, maar de bestverkochte is de Nordmann. Ook voor kleinere kerstbomen ben je bij Martijn en Nicole aan het goede adres. “We hebben allerlei soorten, dus voor ieder wat wils”, zegt Martijn, die zelf kweker van beroep is. “Dat is écht een groot voordeel. Onze bomen worden de komende tijd pas gezaagd, terwijl bomen uit het buitenland vaak al enkele weken op een pallet liggen. Bij ons zijn alle bomen vers. We hebben er weer zin in!”

Openingstijden
De bomen kunnen gekocht en afgehaald worden bij Tuinpracht Nijhuis dinsdag tot en met vrijdag van 10.30 – 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. Aan de Twickelerblokweg kunnen klanten zeven dagen per week terecht. Op maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 21.00 uur, op zaterdag van 09.00 – 18.00 uur en op zondag van 11.00 – 17.00 uur. 

Vanaf beide locaties is het ook mogelijk om de kerstbomen te laten bezorgen in en rondom Borne. Kijk voor de meest actuele informatie op Facebook en Instagram: Holtslag Borne.


Uw reactie