Zakelijk

Junior Kamer Twente neemt intrek in nieuwe residentie in Borne

De personen op de foto zijn getest op COVID9 voordat de foto is gemaakt.

BORNE - Afgelopen week heeft de Junior Kamer Twente haar officiële intrede gedaan bij haar nieuwe vaste residentie Kir diner x bar in Borne. Onder toeziend oog van de leden van Junior Kamer Twente heeft eigenaar Justin Lutke Veldhuis vol trots het schild van de JKT aan de muur geschroefd. 

De Junior Kamer Twente maakt deel uit van een wereldwijde netwerkorganisatie Junior Chamber International, kortweg JCI. Junior Kamer Twente is voor ondernemers tot 40 jaar, vergadert doorgaans elke 3e dinsdagavond fysiek met een hapje en drankje samen met haar 29 leden. Door COVID heeft dit een lange tijd niet plaats kunnen vinden. Gelukkig is nu iedereen gevaccineerd waardoor dit heugelijke feit gevierd kan worden. 

Volgens voorzitter Martijn Materek wordt niet zomaar elke ondernemer toegelaten aan de Junior Kamer Twente. “Het is eigenlijk een soort vriendenclub, waarbij we met een kritische blik kennis met elkaar delen”, legt Martijn uit. “We organiseren kleine- tot grote evenementen waaronder nationale congressen en focussen op persoonlijke groei met de juiste dynamiek.” 

Lid worden is niet eenvoudig. Junior Kamer Twente heeft haar eigenlijk sollicitatiebeleid. Je moet gevraagd worden. Hierna volgt een procedure waarbij goedkeuring door alle leden is vereist. Het is dan ook best een eer om tot deze mooie clubmannen te mogen behoren.

Kir x bar wordt de nieuwe vaste residentie van de Junior Kamer Twente. Martijn is blij dat eigenaar Justin Lutke Veldhuis zich vol toewijding heeft ingezet om de kamer te faciliteren inzake haar wensen omtrent gastronomie. “Het heeft de uitstraling en kwaliteit die de leden ook omarmen en ambiëren. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de kwaliteit en gastvrijheid van Justin en zijn team en verheugen ons op de samenwerking met elkaar!”, besluit Martijn.

“Tijdens de lockdown heeft Kir diner x bar de leden van onze kamer, elke keer verrast in de diversiteit van haar gerechten tijdens de digitale vergaderingen.”

Over JCI Twente
JCI Twente is een ondernemende netwerkorganisatie voor jonge, actieve en enthousiaste mensen van 25 tot 40 jaar uit verschillende branches, beroepsgroepen en functies. JCI Twente of terwijl JKT vertegenwoordigd hiermee de regio Twente, tezamen met nog vier separate Kamers. De drie belangrijkste pijlers binnen de Junior Kamer Twente zijn: persoonlijke groei, leiderschap & management en maatschappelijk betrokken.