Zakelijk

Jeroen van den Berg vertrekt na veertien jaar als franchisenemer van Bakker Bart

Jeroen van den Berg met zijn team

BORNE – Bakker Bart in Borne wordt per 1 februari 2022 overgenomen. Franchisenemer Jeroen van den Berg stopt na veertien jaar buffelen aan de Grotestraat. De 40-jarige ondernemer is toe aan een nieuwe uitdaging en heeft besloten zijn zaak over te dragen aan een ondernemer uit Enschede.

“Ik heb dit werk altijd met heel erg veel plezier gedaan, maar ik ben toe aan een nieuwe uitdaging. Het is de hoogste tijd om te gaan genieten van mijn gezin en van daaruit ga ik mij rustig oriënteren op een nieuwe baan”, legt Van den Berg uit. Na veertien jaar neemt Jeroen dus afscheid van ‘zijn’ Bakker Bart. “Veertien jaar geleden ben ik hier begonnen, dus het geeft een heel dubbel gevoel. Ik heb écht een geweldige tijd gehad en heb veel lol gehad met de Bornenaren. Het is moeilijk om afscheid te nemen en ik weet zeker dat het me niet in de koude kleren gaat zitten.” 

Jeroen kijkt met een heel fijn gevoel terug. “We hebben heel goede en trouwe klanten. De binding met de klanten was heel bijzonder. Het voelt soms zelfs als familie. Ik ben iedereen heel erg dankbaar en wil ze op deze wijze bedanken voor veertien fantastische jaren!”, vervolgt Jeroen, die ook het personeel en zijn familie wil bedanken. “Het personeel heeft al die tijd voor mij klaar gestaan, in zowel goede als minder goede tijden. Zonder hen was Bakker Bart nooit zo geworden als dat het nu is. En uiteraard ben ik ook mijn lieve vriendin en ouders heel erg dankbaar. Ze hebben mij door dik en dun gesteund, bedankt!”, zijn de woorden waar Jeroen mee afsluit.