Zakelijk

Eric van Otten: “Duurde iets langer dan gepland, maar het resultaat mag er zijn”

Feestelijke opening bij Patissier en Broodspecialist Van Otten

BORNE – Vorige week donderdag beleefde Patissier en Broodspecialist Van Otten een feestelijke opening in het centrum van Borne. Inwoners uit Borne liepen de winkel in en uit om een kijkje te nemen. Eigenaar Eric van Otten geniet zichtbaar van de opening van zijn nieuwe vestiging.

 

“Tot nu toe hebben we alleen nog maar positieve reacties gekregen. Iedereen reageert: ‘wow, wat mooi’ en ze willen het allemaal even proeven”, steekt Eric van Otten van wal. De ondernemer met meerdere vestigingen denkt dat er genoeg kansen zijn in Borne. “Met onze lekkere producten en de gemoedelijke sfeer moet het helemaal goed komen. We hebben er vertrouwen in dat het gaat draaien.”

 

Met Van Otten komt er een nieuw totaalconcept in het centrum van Borne. Er is een brood- en bankethoek waar mensen langs kunnen lopen, een lunchhoek waar plek is voor 56 mensen, een buitenterras met nog eens vijftig zitplaatsen en een ijssalon met vele smaken schepijs. “We zijn heel erg tevreden met het eindresultaat. We hoopten eigenlijk dat we de winkel in mei al konden openen, maar door corona liep het uit. Maar uiteindelijk zijn we heel tevreden!”

 

Van Otten zit gevestigd aan de Nieuwe Markt 20 en is zes dagen per week geopend. Van maandag tot en met donderdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdagen en zaterdagen van 08.00 uur tot 19.00 uur.