Zakelijk

Goor/Enschede - Familiebedrijf RTT is een bekend bedrijf op het industrieterrein Zenkeldamshoek in Goor en wordt sponsor van FC Twente.

“FC Twente is de club van de regio, RTT is de houthandel van de regio”

Net zoals FC Twente zich regionaal moet bewijzen, wil RTT dat ook. “FC Twente is de club van de regio, wij zijn de houthandel van de regio”, vertelt Roy. ”Ik doe het liefst zaken in de regio, met regionale zzp’ers en aannemers. We houden het klein, dat werkt veel beter. Zo zit je bovenop alle projecten en houd je grip op wat er speelt. Net als bij voetbal. Je behoudt het overzicht en je toont je een betrokken en betrouwbare partner of speler, wat belangrijk is bij sport, maar ook bij ons bedrijf.”

RTT Goor en FC Twente hebben elkaar gevonden

Houthandel RTT wordt vandaag de dag gerund door de vierde generatie; Roy Reef en zijn vader Herbert, samen met een klein gepassioneerd en hecht team. Roy onderbouwt de reden van sponsoring van de Twentse Eredivisieclub: ”Onze klanten bevinden zich vooral in de regio. Regio Twente kenmerkt zich door de vele handen, die het vakmanschap in de vingers hebben. Veel van onze klanten zijn trouwe FC Twente supporters in Vak P, dus een sponsering van FC Twente lag voor de hand. Daarbij dragen wij voetbal en in het bijzonder FC Twente en hun nieuwe, jonge talenten een warm hart toe.”

Jeroen Bos, accountmanager van FC Twente voegt daaraantoe: “Het is heel mooi dat een regionaal bedrijf als RTT zich als sponsor heeft verbonden aan de club. RRT gaf aan graag iets bij te willen dragen aan de club. Daar zijn we toen direct samen naar gaan kijken met bordsponsor als mooie uitkomst.”

RTT: waar het houtvak nog écht draait om pure ambacht en passie

Hout, één van de eerste bouwmaterialen, in een scala aan verschillende kleuren, soorten en structuren, bevat vele specifieke eigenschappen, waar men rekening mee dient te houden. Het is en blijft een natuurproduct. Met de juiste kennis en toepassing kunnen de mooiste (duurzame) creaties gemaakt worden. RTT is gespecialiseerd in Douglashout, Grenen, Eiken en diverse hardhoutsoorten. “In een tijdperk waar steeds meer verwacht wordt dat de consument alle ins en outs kent, draaien wij het om. Bij RTT zal er met u meegedacht worden op zowel constructie-technisch vlak, als op toepassingsgebied. U krijgt te horen wat wel kan, maar ook zeker wat niet kan”, aldus Herbert.

Wilt u een overkapping in de tuin, maar bouwt u niet zelf? Bij RTT nemen ze uw ideeën door en laten ze de vele mogelijkheden zien, zodat u een gevoel krijgt bij de producten en de kwaliteit. Door hun nauwe samenwerking met de vele vakmensen in de regio, zorgen ze dat u in contact gebracht wordt met de juiste vakman, timmerman, aannemer of hovenier bij u in de buurt. Zij komen bij u langs en er wordt vrijblijvend een offerte voor het totaalplaatje gemaakt. Wat is hier het voordeel van? U heeft altijd contact met één partij en u wordt ontzorgd. “Zo helpt iedereen elkaar, doet iedereen waar hij het beste in is en houdt iedereen een tevreden klant”, licht Roy toe.

Houthandel RTT, Klavermaten 14 in Goor, www.houthandelrtt.nl, info@houthandelrtt.nl