Zakelijk

Expert L.E.C. (tijdelijk) gesloten door verbouwing; vestiging in Borne tijdelijk heropent

BORNE – Expert L.E.C. Hengelo gaat verbouwen, waardoor zij genoodzaakt zijn om het pand aan de Deldenerstraat 195 voor ruim een maand te sluiten. Vanaf 20 november heropenen Ruben en Ivo Leuveld daarom hun elektronicawinkel L.E.C. aan de Grotestraat 225 in Borne voor de maand december.

Elektronicawinkel L.E.C. zat vijftien jaar in Borne en wordt dus heropent om de klanten (uit Hengelo, Borne en omstreken) zo goed mogelijk te kunnen helpen. Het verkoopteam gaat naar Borne, terwijl de bezorging en het serviceteam in Hengelo blijft. “We komen in de verbouwingsfase waarbij we de winkel in Hengelo niet open kunnen houden. Door de vestiging in Borne te openen, kunnen we onze klanten toch helpen en bedienen. Als mensen iets willen ophalen in Hengelo doen we dat in goed overleg en is dat geen probleem.”

Fusie
Ruben, Ivo en Judith Leuveld hebben ervoor gekozen om de winkels in Borne en Hengelo te fuseren. “Service en kennis hebben we nu onder één dak, namelijk in Hengelo. Daar bundelen we onze krachten en kunnen we alle klanten in de regio bedienen, zowel fysiek als online.” 

Verbouwen
“We gaan voor een frisse moderne uitstraling en veel meer winkeloppervlakte in de herkenbare Expert kleuren.” Daarnaast zijn we nu ook online vindbaar als Expert L.E.C. BV. En het mooie is: al koop je online, je koopt toch bij ons. Dat betekent dat je dezelfde kwaliteit service en maatwerk mag verwachten die je in onze winkel gewend bent.”

Black Friday
Expert L.E.C. heeft veel spraakmakende aanbiedingen met Black Friday, deze actie start zaterdag 21 november t/m 30 november, en is te zien via social media, maar ook via de verspreiding van folders en op de website. “Black Friday trekt altijd veel mensen en vooral in deze tijd. We hebben met Expert weer veel mooie aanbiedingen voor de klanten.” Dus houdt www.expert.nl/hengelo-ov in de gaten.

Meer informatie
“We hopen op het begrip en geduld van de klanten en dat ze naar de winkel in Borne komen!”, besluit Ruben. Klanten kunnen voor vragen en meer informatie contact opnemen met Expert L.E.C. door een mail te sturen: hengelo.ov@expert.nl, telefonisch: 074 250 4444 of door langs te komen in de winkel aan de Grotestraat 225 te Borne. Ook online bestellen is mogelijk: www.expert.nl/hengelo-ov   


Uw reactie