Zakelijk

Deterd Mode opent Outlet pop-up store aan Nieuwe Kerkstraat

BORNE – Frank en Anja Deterd verhuurden een aantal jaren hun winkelpand aan de Nieuwe Kerkstraat aan Zo Mooi, maar sinds oktober stond het leeg. Deterd Mode heeft daarom besloten om tijdelijk een Outlet pop-up Store te openen. “Tot nog toe blijven we hier tot het einde van het jaar, maar wie weet bevalt het wel zo goed dat we dit langer behouden.”

Zo Mooi gaf te kennen te willen stoppen en zodoende borrelde bij Frank en Anja het idee om een eigen Outlet pop-up store te beginnen. “We hebben dit idee bedacht omdat we toch wel nieuwsgierig waren hoe het is om midden in het centrum te zitten en daarnaast is leegstand op deze mooie plek erg jammer”, leggen Frank en Anja uit. Deterd Mode biedt goede merken tegen scherpe prijzen en blijven de collectie iedere week aanvullen zodat het verrassend blijft.

Vorige week woensdag was de opening van de pop-up store. De winkel kon rekenen op veel belangstelling vanuit de Bornse gemeenschap. “Mensen zijn toch benieuwd wat we in deze winkel te bieden hebben en ook de omliggende ondernemers zijn heel erg blij met de extra reuring in het dorp”, aldus Frank, die een mooi voorbeeld heeft. “Zo biedt De Zuivelhoeve spontaan aan om komende vrijdag en zaterdag voor een borrelplank te zorgen.”

Leonie en Silke zijn het gezicht van de outletstore en zullen de komende maanden dan ook in de winkel staan. De Outlet pop-up store is geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens de komende koopzondagen en de decembermaand zal de winkel ook extra geopend zijn.