Zakelijk

Natasja Kristen: “Mensen moeten zich zaterdag gewoon laten verrassen”

De Snoepjesboom opent zaterdag haar deuren aan het Marktplein 5a

BORNE – Komende zaterdag, 1 mei, opent De Snoepjesboom haar deuren aan het Marktplein 5a. Eigenaresse Natasja Kristen heeft zaterdag nog wel een actie in de winkel, maar houdt nog even geheim wat de actie inhoudt.

“Het is echt super dat we ons nu op deze plek vestigen. Ik denk dat dit een betere locatie is dan ons oude pand aan de Grotestraat”, zegt Natasja. “Hier is veel meer reuring. We zitten midden in het centrum en dichtbij de markt. Het is gewoon de perfecte plek voor onze winkel!”

Voordat De Snoepjesboom open kon, moest er nog veel gebeuren. En ze zijn nog steeds bezig om alles in te richten. “Het zijn wel heel hectische dagen. Afgelopen week waren we nog geopend aan de Grotestraat en dan moesten we ’s avonds in het nieuwe pand klussen. Maar door de avondklok liep dat ook niet gemakkelijk. Maar we hebben van heel veel mensen hulp gehad en daar ben ik iedereen ook heel dankbaar voor. We gaan het zeker redden!”

Flinke vooruitgang
In het nieuwe pand gaat Natasja er flink op vooruit. Zo gaat De Snoepjesboom van 85 m2 naar maar liefst 177 m2 en gaat het aandeel van speelgoed naar zeventig procent. “We merken dat er veel vraag is en dat mensen dit echt missen in Borne. Veel Bornenaren moeten nu naar Hengelo of Delden, maar ze kunnen vanaf komende zaterdag dus ook bij ons terecht!”

De Snoepjesboom richt zich vooral op kleine cadeautjes van 10 à 15 euro tot een maximum van vijftig euro. Als mensen toch een ander cadeau op het oog hebben, kan dat altijd besteld worden door Natasja. “Voor de kinderen laten we het niet alleen bij speelgoed en snoep”, laat Natasja weten. Ook voor een ijsje, Sundae of een hotdog kun je bij De Snoepjesboom terecht. “Daar leent dit pand zich perfect voor. En we merken dat daar behoefte voor is.”

Zaterdag de opening
Hoewel een grote feestelijke opening niet mogelijk is, is er voor de klanten wel een actie. “Ik houd nog even geheim wat de verrassing is, maar mensen moeten gewoon even langskomen. Ze moeten zich gewoon lekker laten verrassen!”, besluit Natasja, die de deuren komende zaterdag opent van 10.00 uur tot 17.00 uur. “Maar de ijssalon en de hotdog-verkoop blijft geopend tot 20.00 uur.”


Uw reactie