Zakelijk

Murat Demir: “Het draait als een tierelier”

Chicken Express opent derde vestiging, ditmaal in Zenderen

Fotograaf: Wim Ahne

ZENDEREN – Murat Demir heeft samen met zijn vrouw twee Chicken Express-vestigingen in Almelo. Deze week opent hij zijn derde vestiging, namelijk in Zenderen. Vanaf vrijdag kunnen mensen bestellen bij Chicken Express aan de Hoofdstraat 16 te Zenderen. Eigenaar Murat Demir is erg gelukkig met de overname van het pand.

“We hebben twee vestigingen in Almelo met een eigen concept en die draaien als een tierelier, zelfs in coronatijd. Toen we Zenderen aangeboden kregen, waren we direct verliefd. Het is echt een prachtige, bekende locatie en het pand is ook ideaal”, legt Murat uit. Murat erkent dat het voor een kiprestaurant wellicht aan de grote kant is. “Daarom willen we vanaf 1 juni ook een ijssalon erbij openen.”

Kansen
Murat ziet genoeg kansen in de regio ondanks het coronavirus. “Ik word vaak voor gek verklaard, maar ik zie écht kansen!”, gaat de Almelose ondernemer verder. “Het afhalen en bezorgen van eten is aan het boomen door het coronavirus en dat is voor ons echt goed uitgekomen. Als het puur en alleen een restaurant was, had ik het nooit gekocht, maar dit is ideaal voor het afhalen en bezorgen van kip. En onze andere vestigingen hebben zichzelf al bewezen, dus ik zie het positief tegemoet.”

Drive in
In de toekomst krijgt Chicken Express Zenderen, in het pand waar voorheen Old Coopers Hall zat, mogelijk een drive in, maar daar is het nu nog te vroeg voor. “Dan moeten we eerst uitzoeken of het mogelijk is.”

Renoveren
Het pand stond al zo’n vier jaar leeg, dus er was veel werk te verrichten voor Murat en zijn team. “We hebben het pand van binnen en buiten helemaal opgeknapt, terwijl we ook het terras gaan aanpakken. We willen er echt een feestlocatie van maken”, zegt Murat, die niet te hard van stapel wil lopen. “We doen alles in fasen, want anders is de stap veel te groot.” 

“We hebben eerst gezorgd dat de keuken zo goed als klaar is, zodat we in ieder geval kunnen beginnen met het bezorgen en dat mensen het kunnen afhalen. Nu nemen we rustig de tijd om ons te richten op de andere verbouwingen zoals het terras en de ijssalon. Door nu te beginnen met ons kiprestaurant kunnen we in ieder geval al wat naamsbekendheid op doen.”


Reacties

  • door Jan
  • 35 dagen geleden

Waar kan ik de menu kaart vinden. 
ik kom er nl elke avond langs. En het zou ideaal voor ons zijn. 
mvg

  • door Michel
  • 32 dagen geleden

https://www.chickenexpressdebuitenhavenalmelo.nl/?kw1_city&k1111=k1111&gclid=EAIaIQobChMIpfnIjeyr7wIVEud3Ch04VQq2EAAYAiAAEgLNaPD_BwE&gclsrc=aw.ds

Klik op deze link en u zal de info vinden.

Eetsmakelijk alvast ;)