Zakelijk

Bliss, mooie terrasuitbreiding Dorsetplein

Huub Leushuis (links) en Gerard Schulten in hun Bliss
Huub Leushuis (links) en Gerard Schulten in hun Bliss

Borne| Het Dorsetplein wordt steeds meer een terrassenplein. Onlangs opende Bliss drinks & bites een horecagelegenheid. Er kwamen direct 80 stoelen bij op het plein. Horecaondernemer Gerard Schulten is er blij mee. “Er kon best nog een terras bij en toen buurman Harry Sanderink van Corpus Milon Clubs, mij vroeg om hem te helpen, ben ik daar direct ingestapt”. Huub Leushuis een ervaren horeca man uit Borne, werd als bedrijfsleider gestrikt. Bliss biedt naast een kopje koffie ook drankjes en lunches aan. In de namiddag worden er ook hapjes geserveerd.

 

Gerard Schulten (54) is geen onbekende horeca ondernemer in Borne. Hij is ook eigenaar van Las Carretas en Il Tartufo. Omdat Gerard daar de handen vol aan heeft is hij op zoek gegaan naar een bekwame bedrijfsleider. Hij kwam met Huub Leushuis tot overeenstemming. Huub heeft in vele horeca ondernemingen gewerkt in Borne en heeft dus veel ervaring. Schulten kon met zijn horeca ervaring het plan van buurman Harry Sanderink mooi aanvullen. “Eerder zat hier pizzeria Bella Borne die een horeca bestemming had op het pand. Door de plannen van de Corpus Milon Clubs, zou die vergunning komen te vervallen. Dat wilde de gemeente liever niet. Met Bliss erbij konden we het zo goed oplossen en ik ben daar erg blij mee”.

 

Gelukzalig

“Bliss is Engels voor gelukzaligheid”, zo geeft uitbater Huub aan. De aankleding van de zaak en het terras buiten, hebben een mediterrane uitstraling. Er worden naast vele soorten koffie ook heerlijke wijnen en meerdere soorten bieren geserveerd. Maar ook zijn er eventueel lekker hapjes verkrijgbaar. WA