Zakelijk

Bennie Wilmink

Hengelo. Autobedrijf Bennie Wilmink is al meer dan 46 jaar een begrip in de regio met het merk Mitsubishi Motors. Nu de vestiging Azelo is verhuisd naar een nieuwe locatie in Hengelo, heeft Bennie Wilmink natuurlijk wat te vieren: 1 jaar Bennie Wilmink in Hengelo! 

 

De mensen moeten af en toe nog even wennen, dat we nu ook in Hengelo zitten, maar iedereen weet ons tegenwoordig te vinden. Nu hebben we natuurlijk ook een toplocatie. Deze kant van Hengelo (Van der Valk en Ikea) is voor ieder goed bereikbaar en herkenbaar.

Natuurlijk vraagt u zich af, hoe gaan we dit vieren? Dat gaan we doen met onze nieuwe Mitsubishi ASX. Nu nog afgedekt, maar op 27 en 28 september gaat het doek eraf voor de klanten. Zoals Martin Pol en Jörgen Hartgerink aangeven, zal de nieuwe Mitsubishi ASX de huidige SUV-markt op de kop zetten door zijn prestaties. De nieuwe Mitsubishi ASX heeft een 150PK sterke motor met een trekgewicht van 1300kg. In de SUV-markt onder de € 30.000,- zijn er namelijk geen merken auto’s te vinden met zo’n sterke motor. Het maakt hem extra compleet door zijn standaard geleverde 8 traps-CVT-automaat. En dit alles voor een vanaf prijs van € 29.995,-.

U bent van harte uitgenodigd en een hapje en drankje staan voor u klaar in onze nieuwe showroom. Autobedrijf Bennie Wilmink Höltersweg 49 te Hengelo.