Zakelijk

Maak kans op levenslange gratis autowasbeurt

Autowas Twente verdriedubbelt de capaciteit

Hengelo | Met de ingebruikneming van twee nieuwe moderne wasmachines aan de Holtersweg 30 A in Hengelo zijn de soms iets langere wachttijden verdwenen. De wasmachines staan naast de voormalige Bleeker garage, nu een Kia dealer. Nu kunnen er in vijf minuten, 3 auto’s gewassen worden. Het zijn geen autowasstraten maar individuele Rollover wasmachines. Een medewerker doet de voorwas. Hierdoor wordt al het zand en andere schurende middelen verwijderd waardoor en geen beschadigingen op de autolak komen. Als introductie kost een wasbeurt zeven euro. Daarnaast maakt iedereen kans op gratis levenslang autowassen.

Jochem Boers is directeur van Autowas Twente en heeft, samen met bedrijfsleider Henk Harmsen, het hele bouwproces begeleid. “We hebben in heel Nederland rondgekeken en zijn uiteindelijk tot dit concept gekomen. De gemoedelijkheid van een kopje koffie blijft, maar bovenal blijft ook de kwaliteit gewaarborgd. Met ons plan hebben we zelfs een subsidie voor jonge ondernemers weten te verkrijgen van de provincie Overijssel. Zij vonden dit plan zo goed dat we daarvoor een bijdrage kregen toegekend”. Trots toont hij de uitbreiding en de Soft tex borstels. Deze worden elk jaar vervangen en veroorzaken geen krassen op de auto. Naast de 3 rollover wasmachines zijn er zes doe het zelf wasboxen en zes stofzuigerplekken. Deze zijn gemoderniseerd en voorzien van een contactloze betaalmogelijkheid.

 

Auto weer als nieuw

Het bedrijf biedt drie waspakketten aan: zilver, gold en platium. Daarnaast kan men de auto laten polijsten. Maar ook pakketten voor het interieur van de auto zijn voorhanden. Zelfs een complete reconditioning is mogelijk. “Je hebt na afloop het idee dat je in een compleet nieuwe auto stapt want dan wordt alles grondig gereinigd en ziet ook de buitenkant er als nieuw uit”.

 

Campers

Ook kunnen campers en bedrijfsbussen door een extra hoge wasstraat. De maximale hoogte is 3.10 meter en ook zij kunnen kiezen uit verschillende wasbeurten. Is de camper hoger dan 3.10 meter dan is er een de speciale wasplaats. Hier kan elke camper en caravan gewassen worden. Daarvoor zijn speciale lange borstels en apparatuur aanwezig. Wel zal de chauffeur zelf deze werkzaamheden uit moeten voeren. WA