Uitgaan & Cultuur

Zondag 30 mei is er weer een koopzondag!

Foto ter illustratie

BORNE – Komende zondag is er weer een koopzondag in Borne. Nog steeds met als belangrijkste doel het verruimen van de openingstijden. “Daardoor bieden we ook nog geen uitgebreid festiviteiten-programma, maar het zal er zeker niet minder gezellig om zijn”, laat Maroesja Swart-Nijhuis namens VisitBorne weten.

Zo delen de bloemenmeisjes weer een leuk zakje met bijen-zaadjes uit, deze keer in het teken van het 10-jarig jubileum als leukste dorp van Overijssel! “Want daar zijn we nog steeds trots op toch? We komen deze week met nog een leuke actie wat betreft dit jubileum. Dit alles met een knipoog omdat we er nog zo graag mee shinen!”

Verder wil de organisatie graag de gezelligheid benadrukken van alle mooie terrasjes in Borne die weer open zijn. De winkeliers staan weer in de startblokken om iedereen te verwelkomen en er weer een feestelijke dag van te maken! “We zijn nog steeds enorm blij met een trouwe klant als jij!”

Ook niet vergeten: deze koopzondag is de laatste dag dat de dorpsdaalder nog ingeleverd kan worden. Bekijk de deelnemende winkeliers en horeca hier:
https://www.visitborne.nl/dorpsdaalder/deelnemende-bedrijven-/