Uitgaan & Cultuur

Reünie KWJ disco Borne

Borne | Het is 50 jaar geleden dat in Borne het KWJ gebouw werd omgebouwd van een saai gebouw, waar de jeugd één avond in de week werd vermaakt met sjoelen, tafeltennissen, pijltje gooien en kaarten, naar een moderner jongerengebouw, bijna dagelijks geopend, als ontmoetingscentrum met eigentijdse muziek. Regelmatig kwamen er bandjes optreden zoals de Bornse High Fashion en Sandy First, of bandjes uit de regio. Van diverse kanten kwam het verzoek om een reünie te organiseren. Omdat het medio 2019 precies 50 jaar geleden was, zijn we een initiatief gestart om voor eind 2019 deze reünie te laten plaatsvinden.

 

Daarom willen we iedereen die in 1969, 1970 en 1971 bezoeker was van jongerencentrum KWJ Borne uitnodigen om hun belangstelling kenbaar te maken. Bij voldoende belangstelling gaan we op een nog nader te bepalen plaats in Borne die reünie organiseren. Bijkletsen met oude bekenden onder het genot van een hapje en een drankje en met de oude singeltjes uit die jaren op de pick-up.

 

Eind 1969 kwam er, na het afbranden van jongerencentrum HobNob, ook veel jeugd uit Almelo naar KWJ Borne. Daarom wordt de oproep om je aan te melden ook in de Almelose media gedaan. Ken je iemand die verder weg is gaan wonen en geen Bornse of Almelose nieuwsmedia ter beschikking heeft, informeer die dan ook s.v.p. over de op handen zijnde reünie. Er zijn in die jaren veel stelletjes ontstaan die nu 50 jaar later nog steeds bij elkaar zijn. Velen hebben al hun 40 of 45 jarig huwelijksfeest achter de rug of gaan richting 50 jaar getrouwd.

 

Aanmelden kan per e-mail gerardjm.freriksen@gmail.com of door een berichtje te plaatsen op de facebookpagina KWJ Borne. Aanmelden graag voor uiterlijk 20 oktober 2019.

 

Op die facebookpagina zijn heel veel oude foto’s te zien uit de KWJ Borne periode, ga eens kijken of je jezelf ook terug kunt vinden op een van de vele foto’s.