Uitgaan & Cultuur

Muziekcafé Borne weer open op 21 september met LOFT

Borne | Zaterdagavond 21 september opent het Kulturhus Borne een nieuw seizoen van het Muziekcafé. Het derde al weer. Dit keer staat de Twentse band LOFT op het podium. Bij het laatste muziekcafé van het vorige seizoen was de publieke belangstelling groot, de gezelligheid top en werd er veel gedanst. Dat zal ook dit keer niet anders zijn.

LOFT is een maar liefst 9-koppige sixties coverband, opgericht door Erik Schott in 2008. Inmiddels uitgegroeid tot een euregioband, met muzikanten uit Hengelo, Bentheim, De Lutte, Neede, Enschede en Oldenzaal. Zij spelen bekende hits van artiesten als de Rolling Stones, The Beatles, Creedence Clearwater Revival, The Who en de Bee Gee’s, maar ook Nederlands werk van o.a. de Sandy Coast, Earth and Fire en de Golden Earring. Daarnaast uitstapjes naar hedendaagse nummers van oa Amy Winehouse en Ilse de Lange.

 

Muziek om te dansen, te swingen en te rock & rollen, maar ook luistermuziek die menigeen zal ontroeren! Bekend van optredens in de Cactus, het Koningsfeest in Hengelo, de Houtmaat en het Hengelo 60’s Revival festival. Op 21 september dus in het Muziekcafé Borne.

 

Samenstelling van de band:

Miguel Lopez Barranco – toetsen

Herman Riekhoff - slag gitaar

Janneke Oostenenk – backing vocals

Agnes Riekhoff - backing vocals

Tonnie Riethorst – lead vocals

Jan Griemink – drums

Joke Goedhart - backing vocals

Erik Schott – basgitaar

Reza Jasper - solo gitaar

 

Muziekcafé avonden worden regelmatig georganiseerd in de foyer van het Kulturhus Borne.

 

De foyer heeft de afgelopen maanden een ware metamorfose ondergaan, is totaal verbouwd en nieuw ingericht. De foyer wordt voor het Muziekcafé omgetoverd tot een gezellig café met een groot muziekpodium.

 

Het muzikale gedeelte begint meestal rond 20:00 uur en duurt tot circa 23:30 uur. Het Muziekcafé is geopend vanaf 19:45 uur. De entree is gratis. Vrije in- en uitloop.